Micimackó a horrorfilm után most horrorjátékban térhet vissza?! [VIDEO]

A Micimackó-franchise új és váratlan felütése egy titokzatos túlélő horrorjátékká változtatja a kedvelt gyerekmesét.

 

 

Hunderd Acre Wood címmel egy közelgő indie horrorjáték készül. A játék a szeretett gyermekkönyv karakterét, Micimackót egy rémálomszerű szörnyeteggé változtatja, amely elől a játékosoknak kell majd menekülniük az ikonikus Százholdas pagonyban. A mézimádó medve és barátai váratlan fordulatát a Steamen fogják megjelentetni. A játék új trailere egy teljesen egyedi megközelítést ígér a gyerekmeséhez.

Micimackót sokan úgy ismerik, mint egy ártatlan gyermekkönyv szereplőjét, aki egyszerű életet él, szereti a mézet és időt tölt legjobb barátjával, Malackával és emberi társával, Róbert Gidával.

Azok számára, akik a történeten nőttek fel, Micimackó pusztán pozitív és vidám figuraként jelenik meg. Ám legújabb Micimackó-adaptációk a feje tetejére állították a történetet. A szívmelengető karakter nemrégiben készült, a fantáziadús Vér és méz címet viselő horrorfilm-adaptációja után csak idő kérdése volt, hogy Micimackó ugyanezt a kezelést megkapja egy videójátékkal is.

A Hundred Acre Woodban a játékosoknak az a feladatuk, hogy túléljenek az egykor békés erdőben, amelyet mára egy másik világból érkező titokzatos erő megrontott. A Százholdas pagony nem először jelenik meg játékokban, de ilyen horror-survival FPS formában még nem láthattuk.

A Steamen bemutatott trailer alapján a játékban számos túlélési forgatókönyvet és rejtélyt kell majd felfedni. Célunk, hogy kiderítsük, miért vált a Pagony ilyen sötét hellyé. A játékban a franchise jól ismert karakterei is felbukkannak. Malacka és Füles jelenlétét például már igazolták.  A karakterek ezen iterációi biztosan teljesen újragondolják a sokak által már ismert ikonikus megjelenéseket.

Azok számára, akik a különböző 2023-as horrorcímek megjelenését várják, a Hundred Acre Wood megjelenési dátumát még nem jelentették be, de a hivatalos Steam oldal szerint hamarosan érkezik.

Sok nagyszerű és egyedi játék érkezik a Steamre. A Hundred Acre Wood egy olyan cím lehet, amit a horror- és indie-rajongóknak érdemes lesz felírni a kívánságlistájukra. Igaz, az előzmények kissé bizarrnak tűnnek. Ám lehet, hogy éppen elég furcsa ahhoz, hogy a fejlesztők valami igazán odategyék magukat, és az egyik legnagyobb közelgő horror indie meglepetést prezentálják.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu