Micimackó a Kingdom Hearts III-ban! [VIDEO]

Róbert Gidát viszont nem tervezik a játékba…

A Kingdom Hearts III újabb világgal és karakterekkel bővül – a Square Enix a Microsoft X018 eseménye során ugyanis egy trailerrel bejelentette, hogy Micimackó, illetve a Százholdas Pagony is már az évek óta várt, Disney-karakterekkel/helyszínekkel erősítő JRPG része lesz. A Pagonyban készüljünk sok puzzle-alapú minijátékra, ha erre tévedünk! A videóban Sora csapattársai Aranyhaj (Rapunzel), illetve Jack Sparrow kapitány a Karib-tenger kalózaiból – láthatunk pár együttes támadást, ami meglepően jónak tűnik.

Bár Micimackó látványa még szokatlan (a 90-es években vetített rajzfilm ugyanis 2D-s volt, a játékban pedig 3D-s lesz a „csekélyértelmű medvebocs”), a játéké felettébb nem az, és már annyira messze nincs is a megjelenés, ugyanis a Kingdom Hearts III nyugati megjelenése január 29-én, négy nappal a japán start után lesz esedékes PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu