Meglepő helyről szivárgott volna ki a Hitman TV sorozat leendő címe?!

MOZI HÍREK – A Hulu évek óta nem adott tájékoztatást a Hitman tévésorozatról. Azonban a legújabb védjegybejelentések megerősíthetik, hogy a gyártás már javában zajlik.

 

 

A Twentieth Century Fox három új, látszólag a Hitman-hoz kapcsolódó védjegyet nyújtott be. Eszerint lehetséges, hogy a régóta várt tévésorozat végre napvilágot lát. Az IO Interactive tulajdonában lévő franchise még mindig a csúcson van. Úgy tűnik, hogy a Disney, a Twentieth Century anyavállalata is így gondolja.

A védjegyek (amelyek megtekinthetők az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatalának honlapján, lásd a lenti linket) a HITMAN: CODENAME 47, a HITMAN: DEATH AWAITS és a HITMAN: ABSOLUTION neveket viselik.

Ezek mind a „televíziós és multimédiás program jellegű szórakoztató szolgáltatások” kategóriába tartoznak. Eddig csak egy műsort jelentettek be a nyilvánosságnak. Így nem világos, hogy a három cím közül melyik vonatkozik a tévésorozatra, és melyik vonatkozhat esetleg más témákra. Az is lehetséges, hogy a Twentieth Century Fox biztos akart lenni abban, hogy senki más nem forgalmaz semmit, ami a márkanévvel kapcsolatos.

Érdekes, hogy ezek a nevek mindegyike szerepelt már korábban is. A Codename 47 volt az első játék teljes címe, amikor 2000-ben megjelent. Az Absolution pedig az egész franchise legmegosztóbb bejegyzésének a beceneve. Soha nem volt olyan videojáték, amelynek szigorúan Hitman: Death Awaits volt a címe, de maga a Death Awaits volt a harmadik rész 2021-es megjelenését megelőző promóciós szlogen.

A sorozat legtöbb játékától eltérően az Absolution lineáris történetként való felépítése miatt talán könnyebb rá egy évadnyi tévésorozatot alapozni, mint más Hitman-kiadványok esetében.

Ám az IP régi rajongói inkább a jelenlegi trilógia nyitott végű és nyitott világú felépítését részesítik előnyben. Az Absolution sok olyan rendszert „racionalizált”, amit a múltbeli Hitman-játékosok elvártak volna. Lehet, több értelme lenne a kevésbé megosztó címekre alapozni.

 

Most akkor Hitman: Death Awaits vagy Codename 47?

 

A Codename 47 és a Death Awaits is sokkal valószínűbb, hogy a Hitman tévésorozat címe lehet. A Death Awaits valami epizodikusabb dolog levegőjét kelti. Itt a 47-es ügynök minden epizódban egy új, Bond film-szerű helyszínre utazik, és egy másik célpontot intézhet ne el. A Codename 47 ezzel szemben egy eredettörténetet idéz, amely szorosabban követi magát 47-et, és a kiképzési és klónozási létesítményekre vonatkozó flashbackekkel van fűszerezve. Mindkettő pazarul működhetne.

Az előző két film – a 2007-es Hitman és a 2015-ös Hitman: 47-es ügynök – nem igazán találta el a célt a videójáték hangvételének és hangulatának vászonra adaptálásában, és valószínűleg okos döntés volt a harmadik film elmaradása.

A Codename 47 remek alcíme volt az eredeti játéknak, de mivel a 47-es ügynök már filmcímként is létezik, kicsit túl sok ismétlésnek tűnik. A Hitman: Death Awaits sokkal eredetibb és egyedibb, és sokak számára a legjobb választásnak tűnhet.

Forrás: Uspto.gov

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu