Hitman: World of Assassination: végre egyben élvezhetjük majd az új trilógiát?!

A fejlesztő IO Interactive szerint a Hitman reboot trilógia csomaggá alakul, így a lopakodós sorozat lényegében egyetlen játékká válik.

 

 

Az IO Interactive egy meglepő bejelentés keretében elárulta, hogy a szeretett Hitman-trilógia egyetlen játékká egyesül. A bejelentés a mai nap folyamán a fejlesztők hivatalos oldalának blogján keresztül történt, ami a sorozat következő evolúcióját fogja beharangozni.

A Hitman, mint az egyik legjobb lopakodós játék a piacon, drasztikusan fejlődött a valamivel több mint húsz évvel ezelőtti megjelenése óta.

A franchise 2000-es indulása óta számos folytatás, sőt, két nagyszabású filmadaptáció is született. A sorozat 2016-os „lágy” rebootja pozitív fogadtatást kapott. Azóta két folytatás is megjelent: 2. és 3. rész, amelyek rengeteg DLC tartalmat is kaptak.

Az IO Interactive a hivatalos weboldalán közzétett blogbejegyzésében ma bejelentette, hogy a Hitman 3 idén január 26-tól Hitman: World of Assassination néven fog újjáalakulni. Tehát mindhárom játék egybeolvad. Ezzel az átnevezéssel a 3. rész játékosai ingyenes hozzáférést kapnak az első két epizódhoz. Ráadásul azok a játékosok, akik már rendelkeznek a Hitman 3-mal, ingyenesen frissíthetik a World of Assassinationt. A franchise magas újrajátszási értéke miatt a három játék egy termékké való egyesítése rengeteg órányi tartalmat biztosít a játékosok számára.

A játékban így huszonegy egyedi pálya lesz, ami sok olyan játékosnak nyújt majd betekintést a Hitman izgalmas világába, akik esetleg még nem játszhatták végig a trilógia összes helyszínét, de a veterán játékosok is megismerhetik az összes célpontot egy játékban.

A World of Assassination ára 70 dollár lesz, míg a játékhoz egy extra tartalmakat tartalmazó Deluxe Pack is készül, amely további 30 dollárba kerül majd.

Kétségtelen, hogy a 47-es ügynök a játékok egyik legszórakoztatóbb karaktere. Ritka lehetőség egy bérgyilkos bőrébe bújni. Az IO Interactive által létrehozott franchise lehetőséget ad a játékosoknak, hogy lopakodva vagy akár egyenesen kaotikusan cselekedjenek, de az a világ, amit az évek során életre keltett, sok rajongót visszahozott a sorozathoz. Az, hogy a trilógia mindhárom epizódját egy játékban játszhatjuk, fantasztikus élmény lehet sokak számára.

Forrás: IO Interactive

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu