Legendás karakter léphet be a Galaxis őrzőinek csapatába?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A galaxis őrzői 3 egy legendás Star-Lord visszatérését sejteti, ami egy másik hős MCU-s utódjának bemutatásával történhet meg. (Figyelem! SPOILER-veszély!)

 

 

Star-Lord visszatérését a Marvel Moziverzumba A galaxis őrzői 3-ban megalapozták. Ez lehet egyben az ő MCU-s utódjának első bemutatkozása is. A Phase 5 film James Gunn trilógiájának végét jelenti. Az Őrzők csapatát utoljára láttuk együtt. Azonban nem minden karakter távozik a franchise-ból. Chris Pratt napjai Peter Quill szerepében folytatódnak, hiszen A galaxis őrzői 3 post-credit jelenete megerősítette, hogy Star-Lord visszatér. Hogy ez hol fog megtörténni, az már kevésbé egyértelmű.

Amellett, hogy kérdéses, hogy pontosan mikor és hol láthatjuk legközelebb Star-Lordot, az is kérdéses, hogy meddig lesz még része az MCU-nak.

A Marvel Studios több lépést is tett a Bosszúállók: Végjáték utáni években, hogy új MCU-karaktereket vezessenek be. Ők a franchise néhány hosszabb ideje fennálló tagját pótolhatják. Ez az erőfeszítés elsősorban az eredeti Bosszúállókra összpontosított. Azonban csak idő kérdése lehet, hogy a Marvelnek mikor kell találnia valakit, aki Chris Pratt hősének helyére léphet. A Marvel talán titokban Star-Lord MCU-s utódját is bemutatta.

 

Novának szólhat Star-Lord visszatérése?

 

A galaxis őrzői 3 utalása, miszerint Star-Lord visszatér, része lehet a Marvel Studios terveinek a fejlesztés alatt álló Nova szólóprojekthez. Ez a legutóbbi hírek szerint egy Disney+ sorozat lesz. A Richard Rider Nova felemelkedésére fókuszáló szólóprojekt tulajdonképpen tökéletes helyszín lenne Star-Lord visszatérésére A galaxis őrzői 3 után.

Most, hogy Star-Lord újra itt van a Földön, tökéletesen alkalmas arra, hogy találkozzon Richard Riderrel a Novává válás útján. Azt még nem tudni pontosan, hogy az MCU hogyan fogja feldolgozni Nova eredettörténetét. Ám a képregényekben Rider szuperhőstörténete azután kezdődött, hogy a John C. Reilly által alakított Rhomann Dey beszervezte őt A galaxis őrzői első részében.

 

Hogyan helyettesítheti Nova Star-Lordot A galaxis őrzőiben?

 

Nova nem úgy fogja Star-Lordot helyettesíteni, hogy átveszi a helyét. Mégis ő az a karakter, aki a legjobban alkalmas arra, hogy betöltse ugyanazt a szerepet, amit Peter játszott a franchise kozmikus oldalán. Nova a képregényekben a galaxis egyik legnagyobb védelmezője. Hasonlóan kiemelkedő szerepet kellene betöltenie az MCU-s debütálása után.

Nova időnként az Őrzők csapatának is tagja volt, és az MCU-ban is helyettesítheti Star-Lordot ebben a minőségben.

A galaxis őrzői Vol. 3 véget vetett Quill a csapatban töltött idejének. A történet lezárása átadta az irányítást Mordálynak, aki egy új Őrző-csapatot alakított. Lehet, hogy Nova egyelőre nem része a névsornak, de az MCU már megmutatta, hogy kész bővíteni bármelyik gárdáját.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu