Egy webáruházban ingyenes mától az eredeti Metro Last Light, de a Redux verzió is egy ezres körül behúzható egy másikból!

A Metro sorozat második része, a Metro Last Light tízéves évfordulóját ünnepli, és ebből az alkalomból május 18-tól 25-ig a Steamen ingyen letölthető a játék teljes kiadása.

 

De ha még többet akarsz a posztapokaliptikus Moszkvából, akkor az Eneba webáruházban megvásárolhatod a Redux verziót is, amely javított grafikával, animációkkal és tartalommal kínálja a játékot.

A Metro Last Light 2013-ban jelent meg, és a 2010-es Metro 2033 közvetlen folytatása. A játék Dmitry Glukhovsky regényein alapul, és egy fiatal katona, Artyom történetét meséli el, aki egy nukleáris háború után a moszkvai metró alatti alagutakban próbál túlélni. A játék egy atmoszférikus lövöldözős játék, amely nagy hangsúlyt fektet a történetre és a világépítésre. Artyom egy szimpatikus főhős, akinek sok érdekes szövetségese van.

A Metro Last Light nem egy tipikus akciójáték, hanem egy kihívást jelentő túlélőhorror. Az ellenségek veszélyesek, ezért okosan kell játszani, kihasználni a lopakodást és a megfelelő pillanatot kiválasztani a támadásra. A játékban nem csak emberekkel kell szembenézni, hanem mutáns szörnyekkel is, amelyek a sötétben leselkednek. Néhány küldetés során fel kell menni a város felszínére is, amely erősen sugárzott. Ezekben a részekben gázmaszkot kell használni, de ha elfogynak a légszűrők, akkor bajban leszünk. Ezért fontos az erőforrások kezelése is.

A Metro Last Light ingyenessége csak az eredeti Complete Editionra vonatkozik, amely magában foglalja az alapjátékot és az összes DLC-t. A Redux verzió egy 2014-ben megjelent felújított kiadás, amely javítja a grafikát, az animációkat és néhány játékmeneti elemet is. A Redux verzió nem ingyenes, de az Eneba webáruházban most nagyon olcsón meg lehet venni: mindössze 1000 forint körül van. Ez egy nagyon jó ajánlat egy remek játékért.

Ha még nem játszottál a Metro Last Lighttal vagy csak régóta porosodik a háttértárban, akkor most itt az alkalom, hogy ingyen beszerezd ezt az egyik legjobb lövöldözős játékot a múlt generációból. A Metro sorozat legújabb része a Metro Exodus volt, amely 2019-ben jelent meg és 2021-ben kapott egy Enhanced Editiont is PS5-re Xbox Series X/S-re és PC-re. A fejlesztő 4A Games állítólag már dolgozik egy folytatáson is.

Forrás: Metro Twitter és Eneba

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu