Az Apple TV+ új sorozata: Az utolsó szavai rekordot döntött a nézettségi listákon!

MOZI HÍREK – Jennifer Garner egyszerűen letarolja az Apple TV+ kínálatát Az utolsó szavai című thrillerével, amely gigantikus nézettségi rekordot állít fel.

 

Mérföldkőnek számít a streaming platform számára, hogy az „Az utolsó szavai” című thriller alig egy hónapja, április 14-én debütált, de máris elérhetetlen magasságokba tornászta fel a nézettségi számokat.

A Nielsen legfrissebb jelentése szerint (forrás: Variety), a limitált sorozat 31 nap alatt összesen 4,5 millió egyedi nézőt vonzott, ami az Apple TV+ szolgáltatás történetének legnézettebb műsorát eredményezte. Ezzel a produkció lekörözte a korábban szintén nagy népszerűségnek örvendő és kritikusok által magasztalt műsorokat, mint például a Black Bird, Slow Horses, Echo és a Shining Girls.

Az „Az utolsó szavai” több fronton is rekordokat döntöget, hiszen a sorozat premier epizódja is a streaming platform történetében a legnézettebb lett ebben az évben. Jelenleg a sorozat a legnépszerűbb műsorok top 3-as listáján szerepel, csak a Ted Lasso és a Shrinking előzi meg.

A sorozat Hannah történetét meséli el, aki hirtelen eltűnt férje után nyomozva kénytelen szövetséget kötni tinédzser mostohalányával, Bailey-vel. A sorozatban olyan sztárok is szerepelnek, mint Jennifer Garner, Angourie Rice, a Trónok Harca sztárja Nikolaj Coster-Waldau, Aisha Tyler, és Augusto Aguilera.

A történet Laura Dave azonos című bestsellerén alapul, melyet az írónő Josh Singerrel közösen alkotott meg. Garner mellett producerként Lauren Neustadter és Reese Witherspoon is közreműködik.

Az Apple TV+ ugyan nem tartozik a legnépszerűbb streaming szolgáltatások közé, és kemény konkurenciával kell szembenéznie, mint például a Disney+ és az HBO Max, de minőségi tartalmaival sikerült meghódítania a nézőket. Bár nem rendelkezik olyan széles kínálattal, mint a Netflix vagy a Prime Video, mégis sikerült olyan címeket létrehozni, amelyek kiemelkednek.

Az Apple TV+ további nagy sikerű sorozatokkal készül, mint például The Morning Show és Shrinking, valamint nagy erőkkel fognak beruházni a mozifilmek területén, legfőbb ütőkártyájuk pedig Martin Scorsese „Killers of the Flower Moon” című alkotása lesz, amely hosszú időn keresztül a mozikban lesz látható, mielőtt streamingben elérhetővé válik. További népszerű sorozatuk, „The After Party”, szintén visszatér egy új évaddal, amelyet a múlt évben szintén nagy elismeréssel fogadtak a nézők, különösen a gyilkossági rejtélyek kedvelői között.

Az utolsó szavai még csak a kezdet, és alig várjuk, hogy lássuk, mit tartogat még számunkra az Apple TV+ a jövőben.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu