Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin: valós idejű stratégia a Frontiertől [VIDEO]

Nem csak az F1 Manager 23 készül a stúdióban, hanem egy Warhammer-projektet is fejlesztenek.

 

A Frontier Developments kapásból multiplatformként képzeli el a Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruint, ugyanis a kurrens-gen konzolokra is fejlesztik az RTS-t, aminek egy nyílt bétatesztje lesz mindegyik célplatformon. Erre itt lehet jelentkezni. A Halálos Birodalmak (Mortal Realms) életre kelnek a Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruinban, amely a Games Workshop kiterjedt fantasy univerzumában játszódik. Hadúrként négy egyedi frakció egyikét evezetve meghódíthatjukGhur vad és kegyetlen birodalmát a feszült és taktikus csatákban. Szelídítsük meg a vadállatok birodalmát egy gazdag narratívában, amely a háború és a túlélés természetét tárja fel az igaz bajnokok és a gonosz tábornokok szemszögéből.

Harcoljunk a túlélésért és az uralomért egy négy fő frakciót (pl. Stormcast Eternals, Orruk Kruleboyz) felvonultató kampányban, és ismerjük meg a fordulatos cselekményt, amelyet az elismert Black Library szerzőjével, Gavin Thorpe-pal közösen írtak. Tapasztaljuk meg az Age of Sigmar gazdag történelmét, amelyet világszínvonalú animáció és a legmodernebb grafikai hűség kelt életre. A Games Workshoppal szoros együttműködésben készült, minden egységet pontosan modelleztek asztali megfelelője után, így az Age of Sigmar-univerzum hiteles és drámai látomását élhetjük át.

Vegyünk részt a küldetéstípusok és játékmódok változatos skáláján, és gyűjtsük össze az Age of Sigmar haditervek által inspirált egységekből álló hadsereget, amelyek mindegyike saját taktikai erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik. Toborozzunk az egységtípusok légiójából, a gyorsan mozgó repülősöktől a nehézkes szörnyekig, a misztikus varázslókig és a hatalmas hősökig. Biztosítsuk a stratégiailag elhelyezett Arcane Conduitokat a folyamatosan fejlődő csatatéren, hogy nyersanyagokat szerezzünk, megerősítsük a védelmet, új erőket gyűjtsünk és nyerjünk. Egyetlen csata sem lesz ugyanolyan; fejlesszük és specializáljunk erőidet a dinamikus, harc közbeni techfák segítségével, hogy ellensúlyozzuk ellenfelünk erőit, vagy hogy felülkerekedjünk rajtuk! Hódítsuk meg Ghur birodalmát, és hívjuk ki a világ minden tájáról érkező hadurakat a platformokon átívelő online többjátékos módokban. Építsük a becsületed a kötetlen játékban, vagy tegyük próbára a stratégiánkat, és koronázzuk meg magunkat Ghur egyetlen igazi uralkodójának a rangsorolt (ranked) meccsekben.

A Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin még nem rendelkezik megjelenési dátummal. PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, illetve PC-re (Steam, Epic Games Store, garantált a fejlesztőt látván a Denuvo használata). Ha már Warhammer, jelenleg ingyen megszerezhető a Steamen a Warhammer 40K: Gladius – Relics of War.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu