[XGS 2023] Xbox Game Pass: hatalmas exkluzív cím csatlakozik a szolgáltatáshoz októberben! [VIDEO]

A Microsoft az Xbox Games Showcase eseményét használja fel arra, hogy megerősítse egy az Xbox Game Pass-ra érkező hatalmas exkluzív játék megjelenési dátumát.

 

 

A Microsoft az Xbox Games Showcase eseményét arra használta fel, hogy megerősítse: a Forza Motorsport című versenyjáték október 10-én jelenik meg az Xbox Game Pass első napi játékaként! A Forza a Halo és a Gears of War mellett az Xbox egyik zászlóshajó franchise-a. Különlegessége, hogy két különböző típusú versenyjáték-élményt oszt meg.

A Forza Horizon játékok nyílt világú, inkább arcade fókuszú versenyjátékok. Ellenben a Forza Motorsport játékok komolyabb versenyszimulációs játékok. A régóta futó sorozat következő része a nyolcadik a Forza Motorsport zászlaja alatt. Most már az Xbox-rajongók is pontosan tudják, hogy mikor játszhatnak vele.

Mint korábban említettük, a Forza Motorsport október 10-én jelenik meg az Xbox Game Pass első napi játékaként. Ez azt jelenti, hogy az előfizetők PC-n és Xbox Series X-en a megjelenés napján annyit játszhatnak a Forza Motorsporttal, amennyit csak szeretnének. Anélkül, hogy ténylegesen kifizetnék a játék teljes árát. Bár az autóversenyzős játékok nem mindenkinek szólnak, tagadhatatlan, hogy a Forza Motorsport franchise abszolút masszív az Xbox számára. Így az új rész minden bizonnyal az év egyik legnagyobb Xbox Game Pass-kiadása lesz.

Az is figyelemre méltó, hogy ez az első kizárólag next-gen Forza játék, hiszen semmilyen módon nem fogja vissza az Xbox One konzolgeneráció.

Az új trailer a Forza Motorsport megjelenési dátumának megerősítése mellett néhány friss játékmenet-felvételt is bemutatott. Ahogy a korábbi Forza Motorsport trailerekben is láthattuk, az új játék fotórealisztikus grafikával és élvonalbeli mesterséges intelligenciával büszkélkedhet. Várhatóan az egyik legfejlettebb technológiájú versenyjáték lesz a piacon. Az idő majd megmutatja, hogy a játék hogyan állja meg a helyét a sorozat többi címéhez képest. Ám a Forza franchise elég következetes volt, mióta 2005-ben először megjelent a színpadon.

Az új trailer egy újabb lehetőséget jelentett a rajongók számára, hogy megnézhessék a Forza Motorsport néhány új funkcióját. Például a jelentősen javított grafikát, a sugárkövetést és a továbbfejlesztett időjárási effekteket. Továbbra is lenyűgözően néz ki, és izgalmas lesz látni, hogyan alakul októberben.

A Forza Motorsport megjelenési dátumának megerősítése biztosíthatja, hogy 2023 októbere nagy hónap lesz az Xbox Game Pass előfizetők számára. Az Xbox-rajongóknak azonban még várniuk kell, hogy megtudják, milyen más játékok csatlakoznak a Forza Motorsporthoz a Game Passon abban a hónapban.

Forrás: Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu