Borzalom: egy PlayStation 4 miatt lőttek meg egy hatvanéves hölgyet!

Két tinédzser fiú veszekedése egy PlayStation 4 és egy pár cipő miatt gyorsan csúnyán elfajult, miután meglőttek egy hatvanéves hölgyet.

 

 

Egy tinédzsert azzal vádolnak, hogy egy PlayStation 4 miatt kirobbant vita során lelőtt egy hatvanéves nőt. Sajnos messze nem ez az első eset, hogy egy videójáték-konzol áll egy veszekedés középpontjában.

Annak ellenére, hogy utódja, a PlayStation 5 már harmadik éve van a piacon, ez nem akadályozta meg a PS4-et abban, hogy szeretetet kapjon, számos AAA-játék portját kapta meg még 2023-ban, és elég értékes maradt annak ellenére, hogy még nem számít retrónak.

A Sony rövid időre visszavette a PS4-et a gyártásba, ami megkönnyítheti egy kicsit a megszerzését. Sajnos az ohiói Newarkban egy ilyen PS4-keresés erőszakba torkollott. Bár az összetűzéshez vezető eseményeket és motivációkat még vizsgálják, két tizenéves fiú közötti dulakodás oda vezetett, hogy egyikük (tizenhét évesként azonosították) elsütötte a fegyverét. A fiú lábon lőtt egy hatvanéves nőt, amikor az közeledett feléjük. A jelek szerint a férfi azért érkezett a nő North Morris Street-i lakására, hogy beszéljen az ott lakó másik tizenéves fiúval. Az információk alapján egy PS4 konzolon, valamint egy pár cipőn veszekedtek, bár összefüggések még nincsenek.

A PS4-es incidensben érintett lövöldözőt azóta letartóztatták gyilkossági kísérlet miatt. Az áldozatot a Mount Carmel East kórházba (majd később a Wexner Medical Centerbe) szállították sérülései ellátására. Várhatóan szövődmények nélkül felépül. Több kamaszt őrizetbe vettek és kihallgattak, míg két, a helyszínen tartózkodó járművet átkutattak. Az egyikben egy puskát és az egyik gyanúsítottat találták meg, bár az esemény megerősített részletei itt egyelőre véget érnek.

A rendkívül keresett és/vagy gyűjthető termékek, köztük a vadonatúj játékkonzolok miatti fizikai erőszak vagy akár merényletek nem számítanak újdonságnak a fogyasztói világban.

Általában az ilyen esetek mögött álló motivációkat könnyű kitalálni. Ám az továbbra sem világos, hogy miért került sor erre az esetre. A Newark-i rendőrség azóta a nyilvánosság számára is megnyitotta a nyomozást, és arra kér mindenkit, aki a környéken tartózkodik és információval rendelkezik, hogy vegye fel velük a kapcsolatot. Azt remélik, így végre kiderülnek az eset egyelőre homályos összefüggései.

Forrás: NBC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu