Xbox Game Pass: tíz(!) újabb day-one megjelenést harangozott be a Microsoft!

A redmondi óriási megerősítette, hogy az elkövetkező hónapokban további tíz játék érkezik az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásához.

 

 

A Microsoft hivatalosan is felfedte, hogy az elkövetkező hónapokban további tíz játék érkezik az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásához. A legizgalmasabb új Game Pass kiegészítések mindig az első napon megjelenő újdonságok.

Habár a rajongók határozottan értékelik, hogy klasszikus játékok is bekerülnek a kínálatba, az első nap megjelenő újdonságok azok, amelyek miatt igazán megéri Xbox Game Pass előfizetést kötni.

A Microsoft az elmúlt napokban számos olyan új játékra világított rá, amelyek a megjelenés napján érkeznek. Most további tíz játékról rántotta le a leplet.

A szóban forgó játékok a következők: Another Crab’s Treasure, Galacticare, Harold Halibut, Little Kitty Big City, Mineko’s Night Market, Neon White, Sea of Stars, Techtonica, The Book Walker és The Wandering Village. Konkrét megjelenési dátummal kapcsolatos információk e sorok írásakor még nem állnak rendelkezésre. Azonban a közeljövőben több információra is fény derülhet.

 

Az új Xbox Game Pass-játékok listája:

 

  • Another Crab’s Treasure
  • Galacticare
  • Harold Halibut
  • Little Kitty Big City
  • Mineko’s Night Market
  • Neon White
  • Sea of Stars
  • Techtonica
  • The Book Walker
  • The Wandering Village

 

A fentiek közül vitathatatlanul a Neon White a csúcspont. A Neon White Game Pass játékként debütál Xboxon. Korábban azonban már megjelent PC-re, Switchre, PS4-re és PS5-re is. A Neon White a többi platformon, ahol már elérhetővé vált, lelkes kritikákat kapott. A rajongók dicsérték az első személyű lövöldözős műfaj innovatív fordulatát és az anime ihlette történetet. A Neon White a Game Pass tuti befutója, akárhányszor is csatlakozik a kínálathoz.

Persze teljesen elképzelhető, hogy az Xbox Game Passra érkező többi új játék is ki fogja ütni a biztosítékot, az Another Crab’s Treasure és a Sea of Stars különösen ígéretesnek tűnik.

Mondanom sem kell, hogy az előfizetők sosem fogyhatnak ki az érdekes új játékokból.

A nagyobb költségvetésű, AAA-ügyek iránt érdeklődő Xbox Game Pass-előfizetőknek is bőven lesz mire várniuk. Elvégre a Starfield szeptemberben, a Forza Motorsport pedig októberben jelenik meg. Ráadásul számos más AAA-játék várható, amelyek a tervek szerint idén és azután is csatlakoznak a Game Pass kínálatához.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu