Chris Hemsworth elárulta, mi volt számára a legdurvább az új Tyler Rake-filmben!

MOZI HÍREK – Chris Hemsworth elmesélte, melyik volt a legijesztőbb kaszkadőrmutatvány, amit a Netflix 2020-as kasszasikerének folytatásán, az Extraction 2-n (magyar címén Tyler Rake: A kimenekítés 2) dolgozva átélt.

 

 

Az Extraction 2 (Tyler Rake: A kimenekítés 2) főszereplője, Chris Hemsworth őszintén beszélt a filmben bemutatott legborzongatóbb kaszkadőrmutatványról. Ez nem más, mint egy vonatot és egy helikoptert összekötő, adrenalin-növelő látványosság.

A Netflix 2020-as blockbuster akciófilmjének, az Extractionnek fenomenális sikere után Hemsworth elkezdte forgatni a várva várt folytatást, amely hamarosan a Netflixen is megjelenik.

Az elkötelezettség rendkívüli megnyilvánulásaként Hemsworth bátran vállalta az Extraction 2 kihívásokkal teli akciójeleneteit anélkül, hogy a film nagy részében kaszkadőrdublőre támaszkodott volna.

Az AP Entertainmentnek adott interjújában Hemsworth beszélt a legijesztőbb kaszkadőrmutatványról, amellyel a film forgatása során találkozott. A színész elárult egy különleges jelenetet, amikor egy mozgó vonat tetején találta magát, miközben egy helikopter hátramenetben repült közvetlenül előtte. „Az ilyen jelenetekben mindig van kockázat. A legjobban az ijesztett meg, amikor egy mozgó vonat tetején voltam, ami 40 mérfölddel ment óránként, és egy helikopter 20 lábnyira előttem volt, ami visszafelé repült, Sam pedig a közepén filmezte az egészet” – mesélte Hemsworth. „Tele van ilyen élményekkel, de azt hiszem, ez hitelességet és igazságot ad a közönségnek az adrenalinhoz, szemben azzal, ha zöld vászonra forgatunk, ahol minden fabrikált és utólag épül fel. Ez valódi, érted? Izzadunk, szorongunk, idegesek vagyunk, megfélemlítettek, és ez az, amit megörökítünk.”

Miközben az Extraction 2 merész jelenetét egy mozgó vonaton forgatták, Hemsworth a feldobottság és a merész és rendkívüli vállalkozás érzésének keverékét írta le. Elmagyarázta, hogy amikor teljesen belefeledkezett az élménybe, nem volt szükség színészi játékra. A hitelesség és a spontaneitás olyan egyedi és valódi minőséget kölcsönzött a jelenetnek. Ez semmihez sem hasonlítható, amit a green screen technológiával meg lehetne ismételni. Az izgalommal összefonódó félelem ellenére Hemsworth élvezetesnek találta az egészet.

Miközben izgatottan várta az emelkedett és akciódús mutatványokat, különösen lelkesedett a folytatás érzelmi aspektusáért, amely harmonikusan rezonál az akcióval, tökéletes kiegészítést alkotva.

Chirs Hemsworth az Extraction 2-ben ismét Tyler Rake szerepét alakítja. Egy újabb, látszólag megoldhatatlannak tűnő küldetésre vállalkozik. Az első filmben átélt halálközeli élménye után Rake ismét a képzett ausztrál ügynökként tűnik fel. Veszélyes küldetésre indul, hogy kiszabadítsa egy kegyetlen grúz gengszter bántalmazott családját egy szigorúan őrzött börtön fogságából. A film premierje holnap várható a Netflixen.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu