Kraven the Hunter: íme az első előzetes – rögtön komoly vitákat generált a rajongók között! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Kraven, „a Vadász” csatlakozik Venom és Morbius mellé a Sony Pókember spinoff univerzumában.

 

 

A Sony „Venom / Pókember spinoff-univerzumának” következő filmje, a Kraven the Hunter végre előzetest kapott. Először láthatjuk a Bullet Train és a Kick-Ass sztárját, Aaron Taylor-Johnsont a Marvel gonosztevő/antihős Sergei Kravinoff, azaz Kraven szerepében. A Sony Pictures Releasing jóvoltából a CinemaCon rendezvény részeként megjelent előzetes szerint a film folytatja a stúdió Pókember antihősökből és gonosztevőkből álló univerzumát. (Pókember nélkül…)

A J. C. Chandor rendezésében, Art Marcum & Matt Holloway és Richard Wenk forgatókönyvéből készült Kraven the Hunter a Marvel karakter eredetét meséli el.

A Stan Lee és Steve Ditko által 1964-ben a „The Amazing Spider-Man #15”-ben megalkotott Sergei Kravinoff Oroszországban nőtt fel az orosz forradalom idején. Később Kenyában kötött ki, itt kezdett vonzódni a vadászathoz. Miután Kraven egy titokzatos gyógynövényes főzetet kap, amely megnöveli erejét, gyorsaságát és érzékeit, megunja a nagyvadak vadászatát. Megszállottan kezdi üldözni Pókembert. Álma, hogy ő legyen az, aki elkapja a barátságos szomszéd falmászót.

Akárcsak Venom és Morbius előtte, Kraven is át fog esni néhány változáson, amikor átkerül a filmvászonra. Úgy tűnik, a karakter eredete eltér majd a képregényben látottaktól, némileg heroizálva a figurát. A film inkább az antihős szerepbe helyezi a képregénykaraktert, mint abba a szupergonoszéba, akinek általában ábrázolják. Ezzel a változtatással kapcsolatban sokan aggodalmuknak adtak hangot. A rajongók egyre kevésbé képesek elfogadni a Sony döntéseit a Pókember-univerzum gonosztevőinek rehabilitálását illetően.

A címszereplő Kraven the Huntert Aaron Taylor-Johnson fogja alakítani. A Tenet sztárja mellett a Sony kiruccanásában Ariana DeBose (West Side Story) lesz Calypso. Fred Hechinger (Pale Blue Eyes) alakítja Dmitri Smerdyakovot, vagyis Kaméleont. Feltűnik még Christopher Abbott, Alessandro Nivola, Levi Miller és az Oscar-díjas Russell Crowe.

 

 

Kraven the Hunter

 

 

Mennyire hiteles Kraven, a Vadász filmes hacukája?

 

Ahogy a legtöbb szuperhősfilmben, Taylor-Johnson Kraven The Hunterjében is különböző ruhákat fog felvenni a színész. Sergej Kravinoff valószínűleg csak a film végén fogja viselni az ikonikus képregényes jelmezét. Folytatva ezzel sok szuperhős-projekt trópusát, amikor a főszereplő csak a film vagy tévésorozat utolsó jelenetében kapja meg a képregényeknek megfelelő jelmezét.

A Kraven The Hunter filmtrailer akciódús kalandot ígér a Taylor-Johnson által alakított karakter számára. Míg a figura a film végén a képregényes jelmezét viseli majd, addig a film során két másik változata is feltűnik majd. Az első egy egyszerű barna taktikai mellény, amely lehetővé teszi, hogy a karakter szabadabban vadászhasson.

Ez a ruha az eddig látottak alapján Kraven élőszereplős változatának kellő realizmust kölcsönöz a sokszor eltúlzott képregényes jelmezekkel ellentétben.

Van egy könnyedebb változata is a szőrmebundának, amely Kraven ikonikus ruhájának stílusára hasonlít. A jelmez ezen változata érdekes kontrasztot képez a karakter teljes mértékben képregényhű jelmezével. Utóbbit a film plakátja mutatja be. Bár Taylor-Johnson a plakáton Kraven jellegzetes kinézetét viseli, hűen életre keltve azt, a filmben a jelmez meglehetősen túlzónak tűnhet. Valószínűleg jobban illik a képregényes közeghez. Mégis, ha a film olyan jól kezeli a ruhát, mint a plakát, akkor nagyon fel fogja dobni a főszereplő rajongóit. Igaz, egyesek már most vitatják a jelmeztervezők bizonyos döntéseit…

A film a tervek szerint 2023. október 6-án kerül az Egyesült Államokban a mozikba. A hivatalos plakátot alább tekintheted meg.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu