Tomb Raider Underworld: az egyik leghíresebb Tomb Raider címet most kb. egy buszjegy áráért bezsákolhatod!

Ha szereted a kihívásokat, a rejtélyeket és a gyönyörű grafikát, akkor most van egy remek alkalom arra, hogy beszerezd az egyik legjobb Tomb Raider játékot, a Tomb Raider Underworld-öt. A Steam Store-ban most csak 1 euróért (372 Ft) megvásárolhatod ezt a fantasztikus akció-kaland játékot, amelyben Lara Croft a világ különböző helyszínein kutatja az ősi mitológiák titkait. De siess, mert az akció csak június 28-ig tart!

 

A Tomb Raider Underworld 2008-ban jelent meg, és az egyik legjobban értékelt része a népszerű sorozatnak. A játékban Lara Croft olyan helyekre látogat el, mint Thaiföld, Mexikó, Olaszország és az Északi-sark, hogy megfejtse az északi mitológia rejtélyeit és megtalálja a legendás Helheimet. A játékban rengeteg izgalmas feladványt, harcot és felfedezést élhetsz át, miközben csodálhatod a részletesen kidolgozott környezetet és a realisztikus fizikát. A játék története is magával ragadó, tele fordulatokkal és meglepetésekkel.

A Tomb Raider Underworld nem csak egy remek játék, hanem egy igazi kincs is a Tomb Raider rajongóknak. A játékban ugyanis számos utalást és easter egg-et találhatsz a sorozat korábbi részeire, valamint megismerheted Lara Croft múltját és családi titkait is. A játékban ráadásul többféle ruhát is felvehet Lara Croft, köztük az ikonikus kék trikót is.

Ha még ez sem lenne elég, akkor örülni fogsz annak, hogy a Steam Store-ban most nem csak a Tomb Raider Underworld van akciósan, hanem számos más Tomb Raider játék is. Íme néhány példa:

  • Tomb Raider (2013): Ez a játék egy rebootja a sorozatnak, amelyben Lara Croft első kalandját élheted át egy veszélyes szigeten. A játék most csak 3.59 euró (1335 Ft).
  • Rise of the Tomb Raider (2015): Ez a folytatása a Tomb Raider (2013)-nak, amelyben Lara Croft Szibériába utazik, hogy megkeresse az örök élet titkát. A játék most csak 5.99 euró (2229 Ft).
  • Shadow of the Tomb Raider (2018): Ez a befejező része a reboot trilógiának, amelyben Lara Croft megpróbálja megakadályozni a maja apokalipszist. A játék most csak 9.88 euró (3676 Ft).
  • Tomb Raider: Anniversary (2007): Ez egy remake-je az első Tomb Raider játéknak, amelyben Lara Croft Atlantist keresi. A játék most csak 1 euró (372 Ft).
  • Tomb Raider: Legend (2006): Ez egy újraindítása a sorozatnak, amelyben Lara Croft Arthur király legendájának nyomába ered. A játék most csak 1 euró (372 Ft).

És még sok más! Ha szeretnéd megnézni az összes akciós Tomb Raider játékot, akkor látogass el a Steam Store-ba, ide. De ne habozz sokáig, mert az akció csak június 28-ig tart!

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy beszerezd a Tomb Raider Underworld-öt és más Tomb Raider játékokat is egy buszjegy áráért! Éld át Lara Croft kalandjait, és fedezd fel a világ legnagyobb titkait!

Forrás: Steam Store

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu