Jeffrey Dean Morgan üdvözölte az egyik új Walking Dead-spinoff készítőinek döntését!

MOZI HÍREK – A The Walking Dead sztárja, Jeffrey Dean Morgan ünnepli Melissa McBride visszatérését Carol szerepében Daryl közelgő spinoffjában, miközben kritizálja a „toxikus” rajongókat.

 

 

A The Walking Dead sztárja, Jeffrey Dean Morgan hatalmas örömének adott hangot, hogy Carol visszatért a franchise-ba. Melissa McBride mégis visszatér Carol szerepében a The Walking Dead: Daryl Dixon című sorozatban. A korábbi hírek szerint nem tudott volna Franciaországban forgatni a sorozathoz.

Most Jeffrey Dean Morgan a Twitteren gratulált McBride-nak a Walking Dead univerzumba való visszatéréséhez, miközben kritizálta a mérgező rajongókat, akik eredetileg nem örültek a híreknek, hogy nem tér vissza.

A Negant alakító színész utalt arra, hogy McBride visszatérése mindig is tervben volt. (Ellentétben azzal, amit egyes rajongók gondolnak. Vagyis, hogy ők harcolták – erőszakolták – ki a döntést.) Azt mondta: „Csak a norm és Melissa közötti szeretet erősebb, mint a kívülről érkező sz*rság”.

Eredetileg úgy volt, hogy a sorozatban Daryl és Carol ugyanolyan fontos szerepet kap. Ez a jelek szerint még mindig megtörténhet, annak ellenére, hogy korábbi hírek szerint csak Reedus karakterére fog koncentrálni. Mivel később a The Walking Dead: Daryl Dixon-t úgy hirdették, hogy csak Daryl lesz a főszereplő, nem tudni, hogy Carol mikor jelenik meg a spinoffban. A Daryl Dixon premierjét ősszel tervezik. McBride azonban csak nemrég jelent meg a forgatáson. Elképzelhető, hogy Carol csak az első évad végén jelenik meg. McBride eredetileg azért szállt ki a The Walking Dead: Daryl Dixonból, mert a forgatás Franciaországban zajlott. Így lenne értelme, hogy ezután korlátozott szerepet kapjon, ami csökkentené a tengerentúlon töltött időt.

Carol visszatérése azt jelenti, hogy Daryllel együtt szembesülhet a rájuk váró veszélyekkel Franciaországban. Ez magában foglalhatja az új gyors zombiváltozatokat is, amelyek a The Walking Dead: World Beyond című film post-credit jelenete szerint Párizsban vannak. Emellett a páros olyan új túlélőkkel is találkozik, mint a vallási csoport tagja, Isabelle (Clémence Poséy) és a szórakozóhely-tulajdonos Quinn (Adam Nagaitis). A The Walking Dead: Daryl Dixon körül még mindig sok a rejtély. Carol rajongói azonban örülhetnek, hogy visszatér a Walking Dead univerzumába, hogy Daryl oldalán nézzen szembe velük.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu