Az Assetto Corsa Competizione 2023-as GT világbajnokság DLC-t indít konzolokon [VIDEO]

2023. június 27-én a globális videojáték kiadó, a 505 Games és a fejlesztő, a KUNOS Simulazioni aktiválta az Assetto Corsa Competizione 1.9-es frissítését, amely felújított fizikával és egy új járművel, valamint a 2023-as GT World Challenge prémium DLC konzolos elindításával érkezik.

 

Az ingyenes 1.9-es frissítés bemutatja a McLaren 720S GT3 Evo-t, a McLaren 720S GT3 2023-as frissítését, amely tavaly címeket nyert az Ázsiai Le Mans-sorozatban, az IMSA WeatherTech Sportscar-bajnokságban és a GT Világbajnokságon Európában. Továbbá az 1.9-es frissítés számtalan fejlesztést, az 2023-as szezon új festését és a Mercedes AMG GT3 EVO frissítését fogja alkalmazni, hogy tükrözze a jármű az elmúlt év során átesett fejlesztéseit. Emellett további fejlesztéseket hajtottak végre a fizikai rendszeren, folytatva az Assetto Corsa Competizione küldetését, hogy a piac legrealisztikusabb versenyszimulátorává váljon.

Korábban csak PC-n volt elérhető, mostantól a PlayStation 5 és Xbox Series X|S versenyzők is megszerezhetik a 2023-as GT World Challenge DLC-t. Ez a 12,99 eurós DLC három vadonatúj járművet hoz a valódi autókból álló, egyre növekvő névsorba, beleértve a Ferrari 296-ot, a Porsche 911 GT3 R-t és a Lamborghini Huracan GT3 EVO-t. Próbáld ki őket a DLC legújabb pályáján, a spanyolországi Valencia Ricardo Tormo Körúton, amely számos nemzetközi versenynek ad otthont.

Forrás: Magnew Kft.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu