A Mission: Impossible – Leszámolás – Első Rész sztárja több mint 3 hónapig forgatott egy szó dialógus nélkül

MOZI HÍREK – Hayley Atwell elárulta, hogy a Mission: Impossible – Leszámolás – Első Rész első részét több mint három hónapig, mielőtt bármilyen párbeszédet felvett volna.

 

A Mission: Impossible – Leszámolás – Első Rész első részének sztárja, Hayley Atwell elárulta, hogy több mint három hónapig forgatott a filmet, mielőtt egyetlen párbeszédet is felvett volna. Christopher McQuarrie rendezésében a hosszú ideje futó akciófilmsorozat közelgő hetedik filmjében Tom Cruise visszatér Ethan Hunt szerepében, hogy felkutasson egy veszélyes új fegyvert, mielőtt az ellenség kezébe kerülne. Mission: A küldetés: Impossible – Holtak visszavágása első része a franchise eddigi legnagyobb szereplőgárdáját gyűjti össze, és egy maroknyi új barátot és ellenséget mutat be, köztük Atwell titokzatos Grace-ét.

Most, hogy a Mission: Impossible – Leszámolás – Első Rész megjelenési dátumához közeledik, Atwell a Total Filmnek (a GamesRadaron keresztül) elmondta, hogy 100 napig volt a film forgatásán, mielőtt ténylegesen beleáshatta volna magát a párbeszédekbe. Ez a franchise akcióközpontú gyártási folyamatáról árulkodik, amit a sztár nyilvánvalóan megszeretett. Nézd meg Atwell teljes kommentjét alább:

„A színházból jövök, és sokat beszélek. Annyira hozzászoktam a nyelvhez. A nyelv mindig is az első eszköz volt, amit a drámaiskolában tanultam, és a klasszikusok és a színdarabok megértése… Szóval, amikor egy ilyen franchise-ba jövök, és 100 napot töltök pusztán a fizikai viselkedéssel és a gesztusokkal, úgy éreztem, hogy ‘Eléggé kifejezem magam?’, mert annyira hozzászoktam ahhoz, hogy a beszéd a fő dolgom.”.

„Ami egyértelmű volt, az az volt, hogy ha ránéztél a playbackre, akkor úgy érezted, hogy él. A fizikai jelenlétet a Tommal kialakult kémia és a hihetetlen, világszínvonalú kaszkadőrcsapattal való felkészülés hozta meg. Szóval, érzed az energiáját és érzed az érzelmeit anélkül, hogy bármit is mondana.”

„Tehát van ez az érzés, hogy ennek a műhelynek vagy mesterkurzusnak a részese vagy a tiszta filmes élményről és arról, hogyan hozzák létre. Ez számomra a felvételek között – ott beszéltem és kérdezősködtem. A kamera számára megtaláltam ezt az új nyelvet, ami csak abból állt, hogy nem kellett beszélnem.”

A filmet hétfőn, július fogjuk megnézni, kritika még aznap várható.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu