Jensen Ackles kacagtatóan reagált a DCU Batman szereposztásáról szóló pletykákra

MOZI HÍREK – Jensen Ackles válaszolt a pletykákra, miszerint Batmant alakítja James Gunn DC Univerzumában, és válasza nevetést váltott ki a közönségből.

 

James Gunn és Peter Safran irányítja a DCU-t, és ezzel együtt jönnek a pletykák arról, hogy ki játssza majd a következő Supermant és Batmant. A DCU első Batman-filmje a Batman: The Brave and The Bold címet viseli majd, és Bruce Wayne és fia, Damian találkozására fog koncentrálni. Sok rajongó szeretné, ha Ackles játszaná Batmant ebben a filmben.

Ackles nemrég egy rajongói eseményen beszélt arról, hogy szeretné Batmant játszani a DCU-ban. A HomeofDCU klipje egyértelművé teszi, hogy Ackles szeretné Batmant játszani. „Elbírnám az ötletet, hogy eljátszhatnám minden idők kedvenc szuperhősét… Imádnám. Jelentkezz be!” Emellett Ackles azzal viccelődött, hogy a szerepet valószínűleg Pedro Pascal kapja majd. „Mérges lennék, ha Pedro Pascal kapná meg? Igen, az leszek. Isten áldjon meg, Pedro. Te csak csináld tovább, haver. Szólj, ha valamit passzolsz.”

Ackles megemlítette a folyamatban lévő írósztrájkot is, és azt, hogy a forgatás mindenhol leállt. „A szórakoztatóiparban sztrájk van, és amíg ez nem oldódik meg, addig senki nem beszélget semmiről.” Ackle szerint a DC stúdiótól még senki sem beszélt vele a szerepről, de szívesen elvállalná. Ugyanakkor azt is elmondta: „Még ha tudnám is, nem mondanám el”.

Megjegyzendő, hogy Ackles már játszott DC-karaktereket az animációs filmjeikben. Ő adta Jason Todd hangját a Batman: Under the Red Hood alatt című filmben. Emellett ő adta Batman hangját a Batman: The Long Halloween-ben és a Legion of Super-Heroesben. Ackles ismét Batman hangját adja a DC közelgő Justice League című animációs filmjében: Warworld című filmben.

A legutóbbi animációs filmekben Ackles bebizonyította, hogy remek hangja lehet Batmannek. A The Boys-ban nyújtott munkája alapján, amikor élőszereplős szuperhőst játszott, nem kérdés, hogy az emberek miért gondolják, hogy neki kellene eljátszania a szerepet. De Gunnnak sajátos elképzelése van ezekről a filmekről, és nem világos, hogy milyen Batmant szeretne a filmbe. Ráadásul, ha A villám újraindítja a DCEU-t, és a film vége a DCU-t hivatott felállítani, akkor lehet, hogy már megvan a Batmanjük.

A Batman: The Brave and the Bold a DC Studios fejleszti.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu