Diablo IV: íme hét tipp, ami segíthet felkészülni a közelgő szezonra!

Hamarosan kezdődik a Diablo IV Season of the Malignant-ja, mi pedig csokorba szedtük a legjobb ötleteket arra, hogyan készülhetsz fel rá.

 

 

A Diablo IV első szezonja, a Season of the Malignant július 20-án indul. Mint ilyen, ez azt jelenti, hogy új karaktert kell létrehozni, csak hogy láthassuk az új tartalmat. Tekintettel azonban arra, hogy néhány aspektus megmarad az alapjátékból, amivel már több tucat vagy száz órát játszottál, nem árt felkészülni egy friss végigjátszásra is. Íme, mit érdemes tenned, hogy felkészülj a Season of the Malignant-ra!

Az új szezon rengeteg kiegészítő tartalmat ígér, többek között új legendákat és unikumokat, valamint egy több kozmetikumot tartalmazó battle pass-t.

A szezonban egy új küldetéssorozatot is megtapasztalhatsz. Továbbá megküzdhetsz a Malignant szörnyekkel, hogy megszerezd a Malignant szíveket. Mégis, új karaktert kell készítened, bár néhány aspektus átkerül.

 

Fejezd be a kampányt a fő karaktereddel, így átugorhatod az altokon

 

Az információt korábban a Diablo IV társ-játékigazgatója, Joseph Piepiora is megerősítette. Alapvetően a kampány befejezése lehetővé teszi, hogy az új karaktereken (vagy „alts”-eken) kihagyd azt. Ez magában foglalja azokat is, amelyeket a Season of the Malignantban hozol létre.

Ez óriási segítség, mivel a szezonális küldetéssorozat azután játszódik, hogy a történetet legyőzted. Továbbá, bár már nem tudsz fő küldetéseket teljesíteni, a szintlépési grindelésed leginkább a dungeonokra és az eseményekre fog koncentrálni.

 

Jelentkezz be a fő karaktereddel július 18-tól kezdve!

 

Július 18-án, két nappal a szezon kezdete előtt a Diablo IV kap egy patch-et. Ettől kezdve érdemes lesz legalább egyszer bejelentkezned a fő karaktereddel (azzal, amelyik a legtöbbet fejlődött). Ez azért van, mert a haladás egy része account-alapú lesz. Mint ilyen, átkerül a Season of the Malignant kezdetén. Ezeket az alábbiakban részletesen tárgyaljuk.

 

A teljes térkép feltárása

 

Ahogy azt Rob Fergusson is megerősítette, a világtérképnek azok a szakaszai, amelyeket feltártál, átvihetők lesznek a szezonális karakter elkészítésekor. Ez azt jelenti, hogy érdemes korán felfedezni Sanctuary-t, ha fel akarsz készülni a Diablo IV Season 1-re.

Ez a feladat magában foglalja az összes zóna és alzóna, valamint a különböző útvonalak/gyors utazási pontok felfedezését. Hasonlóképpen, néhány dolgot érdemes megjegyezni: néhány waypoint csak akkor jelenik meg, ha már meghódítottad az erődítményeket.

Az új szezon indításakor, amikor meglátod a világtérképet, a legtöbb waypointot még mindig újra kell aktiválnod azáltal, hogy meglátogatod ezeket a területeket.

Egy másik rész, amit érdemes elvégezni a Diablo IV Season of the Malignant előtt, az a renown grind. Néhány jutalom ugyanis átvihető, ha új karaktert készítesz. A legfontosabbak a 10 plusz képességpont és az extra bájitaltöltetek. Vedd figyelembe a renown növelésének különböző módjait, például az erődítményeket, a dungeonokat és a mellékküldetéseket.

 

 

A Blizzard régóta futó akció-RPG franchise-ának következő darabjára türelmesen váró rajongók végre fellélegezhetnek: megvan a Diablo IV megjelenési dátuma!

 

 

Fedezd fel az összes Lilith oltárt!

 

Lilith oltárai állandó erősítéseket biztosítanak, amelyek az altokra is vonatkoznak. Még azokra is, amelyeket mindig akkor készítesz, amikor egy új szezon kezdődik. Ezt szem előtt tartva a szezont a statisztikáidat növelő boostokkal kezdheted.

 

Vedd figyelembe a mellékküldetésekkel rendelkező dungeonokat!

 

Rob Fergusson általános igazgató többek között arra hivatkozott, hogy a játékosoknak a következő szezonban is újra kell majd csinálniuk a dungeonokat. Ezt az infót figyelembe véve érdemes olyan dungeonokat előnyben részesíteni, amelyeknek mellékküldetései is vannak. Ez leginkább az időmegtakarítás miatt van így. Ugyanis egy dungeon és egy kapcsolódó mellékküldetés megtisztítása XP-t, renownt és aspektusjutalmakat hoz.

 

Válaszd ki a kedvenc Diablo IV-osztályodat!

 

Az első karakter átgondolása, akivel játszani fogsz, talán a legfontosabb tényező, ha fel akarsz készülni a Season of the Malignant-ra. Ismét az 1. szintről fogsz kezdeni, ami egy újabb grindeléshez vezet. Ez XP farmolást, felszerelésgyűjtést, aspektusok megszerzését és a builded finomhangolását jelenti. Eközben új mechanikákat (pl. Malignant Monsters és Malignant Hearts) is megtapasztalhatsz.

Kiválaszthatod azt az osztályt, amelyet a legjobban tudsz használni, vagy olyat, amely kiegészítheti egy barátodat, ha a kooperatív futásokat kedveled.

Ez a néhány tipp persze nem váltja meg a világot – érdemes felkészülnöd a hosszú és kegyetlen grindolásra. Ám őszintén reméljük, hogy az új szezon megéri majd a belé fektetett időt és energiát.

Forrás: Blizzard, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu