Xbox Game Pass-mészárlás: egy rakás népszerű, elismert játékot veszít júliusban a szolgáltatás!

A Microsoft megerősítette, hogy öt játék sajnos 2023. július végén távozik az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásból.

 

 

Hivatalosan is megerősített a Microsoft, melyik öt játék hagyja el július 31-én az Xbox Game Pass előfizetési szolgáltatást. Valahányszor a Microsoft bejelenti a hamarosan érkező új Game Pass-játékokat, mindig említést tesz a kínálatból távozó játékokról is.

Nemrég a Microsoft bejelentette a 2023 július második felében érkező új Xbox Game Pass játékokat. Ezek közé tartozik az első napi játékok közül a Techtonica, amely most korai hozzáférésben érhető el, valamint a Venba, amely a tervek szerint július 31-én csatlakozik a szolgáltatáshoz. Mivel július 31. a hónap utolsó napja, ez egyben az utolsó nap is, amikor öt játék lesz a Game Pass könyvtárának része.

Július 31. lesz az utolsó nap, amikor az Xbox Game Pass előfizetők játszhatnak a Dreamscaperrel, az Expeditions: Rome-mal, a Marvel’s Avengersszel, a The Ascenttel és a Two Point Campus-szal.

Az öt játékból négy elérhető a felhőben, az Xbox konzolokon és a PC-n. Így eltávolításuknak nagy hatása lesz. Az Expeditions: Rome egy PC Game Pass-only játék. Nagyon jó kritikákat kapott, és az erre a szolgáltatásra előfizetők valószínűleg szomorúak lesznek, hogy eltávolították a kínálatból.

 

Július 31-én távozó Xbox Game Pass-játékok:

  • Dreamscaper (Cloud/Consoles/PC)
  • Expeditions: Rome (PC)
  • Marvel’s Avengers (Cloud/Consoles/PC)
  • The Ascent (Cloud/Consoles/PC)
  • Two Point Campus (Cloud/Consoles/PC)

 

Az Xbox Game Pass előfizetők egy másik játék, amely miatt szomorúak lehetnek, hogy eltávolították a szolgáltatásból, az a Dreamscaper. Egy akciójáték, amely többnyire pozitív kritikákat kapott. Határozottan a radar alatt repült, így az előfizetőknek érdemes az előfizetésükön keresztül játszaniuk vele, amíg még van rá lehetőségük. Azok, akik a Game Passon keresztül kipróbálják a Dreamscaper-t, és az eltávolítása után is játszani szeretnének vele, 20%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg, amíg még szerepel a kínálatban.

Addig is az Xbox Game Pass előfizetők, akik szeretik a kooperatív játékokat, bosszankodhatnak a Marvel’s Avengers és a The Ascent eltávolítása miatt.

A Marvel’s Avengers élő szolgáltatásként megbukott, ám még mindig vannak benne olyan erős elemek, amelyek miatt érdemes játszani vele a hardcore Marvel-rajongóknak. Különösen, ha van néhány barátjuk, akikkel együtt játszhatnak. A The Ascent eközben egy izometrikus cyberpunk akció-RPG, amely egykor az első napon volt Game Pass-játék. Bár vegyes kritikákat kapott, mégis nagy kár, hogy eltávolították a Game Pass kínálatából.

A Two Point Campus egy másik első napi Game Pass-játék volt, amikor először csatlakozott az előfizetéses szolgáltatáshoz. Sokkal kedvezőbb fogadtatásban részesült, mint a The Ascent. Ettől függetlenül a Game Pass-előfizetőknek érdemes legalább egy kicsit kipróbálniuk ezeket a játékokat, hogy lássák, van-e olyan, amit meg akarnak tartani a digitális könyvtárukban.

Forrás: Xbox.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu