Egy őrült alakváltó hangja lesz a Resident Evil 8 szexi főgonoszának sztárja a Baldur’s Gate 3-ban

A Baldur’s Gate 3 egyik legizgalmasabb karaktere egy olyan alakváltó, aki nemcsak a testét, hanem a személyiségét is változtatja. A szerepben pedig nem más tűnik fel, mint Maggie Robertson, aki a Resident Evil: Village-ben is elvarázsolta a játékosokat Lady Dimitrescu szerepével.

 

Robertson, aki a Resident Evil Village és a God of War Ragnarök című játékokban már bizonyította tehetségét, most a Baldur’s Gate 3-ban Orin the Red karakterét éleszti életre.

Orin szerepeltetéséről már korábban is voltak információk, de a fejlesztő, Larian, most erősítette meg a karakter létezését. Robertson egy új videóban bemutatja az izgalmas gonosztevőt, aki a játékban bármikor megjelenhet, köszönhetően alakváltó képességének. Orin képes bárkinek az alakját felvenni – lehet, hogy a játékos táborában is megbújik.

Robertson szerint Orin „képes minden trükköt bevetni, hogy elérje a célját”. Orin a pengéihez fűződő kapcsolata is különleges, hiszen „nagyon valóságosnak és személyesnek érzi őket”.

A színésznő JK Simmons és Jason Isaacs mellett kap szerepet a Baldur’s Gate 3 „szentségtelen triumvirátusában”, mint Orin.

A karaktert a cikk alatt található videóban nézheted meg.

A Baldur’s Gate 3 augusztus 3-án jelenik meg PC-re, a PlayStation 5-ös verzió pedig szeptember 6-án kerül piacra, a Starfield megjelenésével egy időben.

Addig is van egy új Humble Bundle-ajánlat, amely a Baldur’s Gate sorozat további játékait tartalmazza, ha szeretnél valamit játszani a várakozás alatt.

Forrás: Eurogamer

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu