Végre kiderült, mennyi idő lesz végigjátszani az Assassin’s Creed Mirage-t!

Előzetes beszélgetéseink során az Assassin’s Creed Mirage vezető dizájnere megosztott néhány gondolatot velünk a játékterjedelemről és arról, mennyi időbe telhet legyőzni a játékot.

 

Az Assassin’s Creed Mirage várhatóan rövidebb játékidővel rendelkezik majd a legutóbbi részekhez képest (20-24 óra alatt végigjátszható), ami azt jelzi, hogy a sorozat visszatér a klasszikus formulájához. Ez az, amit a rajongók már régóta vártak. A Ubisoft döntése, hogy az Assassin’s Creed Valhalla után szünetet tart, lehetővé tette a franchise hosszú távú irányának megtervezését. Jelenleg 11 Assassin’s Creed cím van fejlesztés alatt, és az Assassin’s Creed Mirage-ot már nagyon várják a rajongók. A játék funkcióinak és játékmenetéről készült felvételeknek az előzetes fogadtatása elsöprően pozitív volt.

Az Assassin’s Creed Mirage megjelenésének közeledtével kiderült, mennyi időt fognak a játékosok rászánni a játék legyőzésére. Az Assassin’s Creed Mirage visszatér a sorozat gyökereihez, és ha hinni lehet ezeknek a játékidőknek, akkor úgy tűnik, a Ubisoft ezt be is fogja tartani.

A 2017-es Assassin’s Creed Origins óta a sorozat nehezen tudott minden egyes játékost egyszerre kielégíteni. A megjelenés a franchise számára az RPG-fókusz felé való elmozdulást jelentette, mivel megpróbálta utánozni a The Witcher 3 kritikai és kereskedelmi sikerét. Az Assassin’s Creed Origins, az Odyssey és a Valhalla mindegyike jó kritikai fogadtatásban részesült, de a hatalmas terjedelemből adódóan a végigjátszásuk az alkalmi játékosok számára több mint 100 órát vett igénybe. Ez vezetett el odáig, hogy sokan vitatkoztak arról, hogy mennyi volt ténylegesen érdemi a játékidőből.

A hír a francia YouTuber Julien Chieze-től származik, aki a Ubisoft Bordeaux vezető producerével, Fabian Salomonnal készített interjút. Salomon szerint a játék korai játéktesztjei azt mutatják, hogy egy átlagos játékosnak 20-24 órára lesz szüksége ahhoz, hogy végigjátssza az Assassin’s Creed Mirage-ot. Ez a szám a befejezők esetében tovább nő, akik átlagosan 25-30 órát töltenek majd a játékkal. Ez minden bizonnyal jobban megfelel annak, amit a játékosok az Assassin’s Creed Unity és Syndicate játékoktól várhattak, amelyek az utolsó olyan játékok voltak, amelyek a klasszikus formulát használták, amely iránt a rajongók oly sok nosztalgiát táplálnak.

Nagyszerű időszak az Assassin’s Creed franchise rajongóinak lenni. A Ubisoft a 2020-ban megjelent Assassin’s Creed Valhalla után visszalépett egy kicsit. Ez lehetővé tette a cég számára, hogy eldöntse, milyen valódi hosszú távú irányt ad a sorozatnak, és úgy tűnik, készen áll arra, hogy bosszúból visszatérjen. A pletykák szerint jelenleg 11 Assassin’s Creed cím van fejlesztés alatt, ami azt jelenti, hogy a szünet hamarosan távoli emléknek fog tűnni az Animus-fixre kiéhezettek számára. Ha az Assassin’s Creed Mirage meg tudja nyerni a régi formula rajongóit, akkor a Ubisoft számára ez lesz a tökéletes indítás a kapukból.

Az Assassin’s Creed Mirage október 12-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu