Xbox Game Pass: a 2023 augusztusi első frissítés

A Microsoft vélhetően átváltott a nyári üzemmódra, hiszen a hónap első frissítése nem tartogat túl sok újdonságot.

 

A redmondi cég bejelentése szerint az előfizetéses szolgáltatáson már elérhető a Celeste (Xbox Series, Xbox One; PC, felhő), augusztus 3-án érkezik a A Short Hike (konzol, PC, felhő), augusztus 8-án a Broforce Forever (konzol, PC, felhő), augusztus 9-én a Limbo (konzol, PC, felhő), augusztus 10-én az Airborne Kingdom (konzol, PC, felhő), illetve augusztus 15-én a PC-n már elérhető Everspace 2 (Xbox Series, felhő). Nem vicceltünk, amikor rövid listáról beszéltünk, hiszen tényleg hosszú napokon keresztül nem lesz bővítés. Emlékeztetőül a Microsoft csak a FIFA 23-at (felhő) hozta fel. Ezt az EA Play keretein belül érhetjük el, ha Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkezünk.

DLC-k és játékfrissítések tekintetében sem várhatunk hosszú listát, sőt, csak egyetlen dolgot tudunk megemlíteni, ami hazánkra is vonatkozik: a Microsoft Flight Simulator 14. frissítése többek között Magyarországot is bejárhatóvá tett, Csehország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia és Bosznia-Hercegovina mellett. Az Xbox Game Pass Ultimate perkek között több van: már elérhető a PlayerUnknown’s Battlegroundsban a PUBG 2023 Summer Pack, továbbá a Neverwinterben a House Baerne Coupon Choice Bank vár az előfizetőkre. A Phantasy Star Online 2 New Genesisben 50 Photon Chunk és 6 N-Half Scape Doll a plusz.

Az Xbox Game Pass questekből három van. A Halo: The Master Chief Collectionben az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők öt multiplayeres gyilkosságért 250 pontot kaphatnak, mindenki más pedig 5 pontot, ha a Tunic-kal játszik, és napi 50 pont jár, ha egy achievementet elérünk bármelyik Game Passos játékban. Végül meg kell említenünk a távozó játékok listáját is. Szerencsére az augusztus 15-én lelépők listája sem túl hosszú: Death Stranding (PC), Edge of Eternity (konzol, PC, felhő), Midnight Fight Express (konzol, PC, felhő), valamint Total War: Warhammer III (PC).

Összességében tehát nem túl összetett a lista.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu