PlayStation Plus: szuper hónapnak ígérkezik a szeptember, de van rossz hír is!

A 2023. szeptemberi PlayStation Plus ingyenes játékok még hetekig váratnak magukra, de elmondható, hogy óvatos optimizmus övezi a következő ingyenes játékcsomagot.

 

 

Eddig eléggé rázós volt a 2023-as év a PlayStation Plus számára. Akadt néhány ikonikus trilógiánk és lenyűgöző PS5-exkluzív játékunk, de volt jó pár melléfogás is.

Az augusztusi ingyenes játékok például nem igazán nyerte el a rajongók többségének tetszését. Az előfizetők jelenleg a PGA Tour 2K23-at, a Dreams-t és a Death’s Door-t kaparinthatják meg.

Bár el kell ismerni, hogy ez egy elég szilárd kínálat – különösen a kiváló indie-gyöngyszem Death’s Door -, soha nem lehet mindenkinek megfelelni.

Akkor miért vannak ilyen nagy remények szeptemberre? Nos, mint bizonyára tudjátok, az Xbox szeptember 6-án egy Starfield nevű kis játékot tervez kiadni. Mivel ez az óriás-RPG már az első napon elérhető lesz a rivális Game Pass szolgáltatáson, feltételezhetjük, hogy a PlayStation legalább megpróbál majd válaszolni egy nagyszabású ajánlattal.

Természetesen nem állítom, hogy a PlayStation tényleg remélheti, hogy a Starfieldhez fogható szeptemberi ingyenes játékokkal fogadja a Starfieldet. Ám azért vannak lehetőségei. Gondoljunk csak arra, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 októberben jelenik meg. Ez azt jelentheti, hogy a Marvel’s Spider-Man vagy a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales is bekerülhet a PlayStation Plus Essential kínálatába szeptemberben. Megalapozva ezzel a PlayStation 5 folytatását.

Ez lehet az a hónap is, amikor a PlayStation végre előrukkol egy olyan nagyágyúval, mint a Ghost Of Tsushima. Ismétlem, ez nem igazán hasonlítható a Starfieldhez, de ez egy nagy lépés, ami enyhítené a PlayStation-tulajdonosok fájdalmát, akiknek Xbox-os társaiktól kell hallaniuk, hogy a Bethesda RPG-je milyen csodálatos. Akárhogy is nézzük, a PS Plus-előfizetők reménykedni fognak egy kiadós nyílt világú játékban.

Ez elterelné a figyelmüket arról, hogy nem kapják meg a Starfieldet, és valami olyan, mint a Ghost Of Tsushima vagy a Marvel’s Spider-Man megfelelne ennek a célnak.

Persze még hetek vannak hátra, mire biztosan kiderül, mit tartogat a Sony szeptemberre. Addig is könyörgöm, menjetek és játsszatok a Death’s Doorral! Őszintén szólva pofonegyszerű.

 

Ennyit a könnyű Playstation Plus Platinum Trophy-ról…

 

A PlayStation Plus Extra előfizetőket bosszantja, hogy egy könnyű Platinum Trophy-s játékot frissítettek. Így nehezebbé vált a 100%-os trófea megszerzése.

Ha nem tudod, melyik játékról beszélek, akkor a Stranded Deep-ről van szó. Ez egy túlélőjáték, amelyben a Csendes-óceánon navigálsz, ellátmányt keresel, és megpróbálsz túlélni, ameddig csak tudsz.

Egészen a közelmúltig a trófeák gyűjtése egyre egyszerűbb volt egy különös hibának köszönhetően. Ha valaki normálisan játszott a játékkal, és rengeteg trófeát oldott fel, akkor meghívhatta egy barátját a játékba. Az illető minden elért eredményt megosztott a másik játékossal.

Még ha korábban egy percet sem játszottál a Stranded Deep játékkal, akkor is feloldhattál minden trófeát, csak azért, mert a barátod előbb játszott.

Ez a hiba hetekig volt a játékban. Ám sajnos a minap javították. Mostantól, ha szeretnéd a platina trófeát, a régi módszerrel kell megszerezned, és magadnak kell megdolgoznod érte, bár egy barátoddal játszani sem rossz ötlet.

Forrás: TheLoadout

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu