Emily Blunt viccesen kifakadt: „Tom Cruise, elég már volt a Mission: Impossible-ból!” [VIDEO]

MOZI HÍREK – Emily Blunt, A holnap határa című időutazós akciófilmjének sztárja, elegánsan, viccesen, de határozottan jelezte: ideje lenne, ha Tom Cruise inkább a közös folytatásukra fókuszálna.

 

A 2014-es ‘A holnap határa’ film a kritikusok és a nézők körében is nagy sikert aratott, részben a Tom Cruise és Emily Blunt alkotta páros dinamikája miatt. Mindkét színész idén újra a mozivásznon tűnik fel: Cruise a „Mission: Impossible – Leszámolás” című filmben hetedjére is Ethan Hunt szerepében, Blunt pedig az „Oppenheimer” című drámában játssza a főszereplő feleségének szerepét. Egy friss interjúban Blunt elárulta, hogy ő készen áll arra, hogy újra elhozza A holnap határa történetét a vászonra.

Blunt, a Happy Sad Confused podcast legújabb epizódjának vendége, megerősítette, hogy nem ő az akadály a közös folytatás előtt: „Esküszöm, nem én vagyok az akadálya.” Doug Liman rendező már bemutatta neki a kész forgatókönyvet, amit Blunt szeretne megvalósítani. A színésznő nem finomkodott, és felvetette a kérdést Cruise felé: „Hány Mission: Impossible-film kell még?! Gyerünk már! Hát nem volt nagyszerű a gyáva hős szerepében?”

A Mission: Impossible 7 bukása a mozikban kétségeket vet fel a franchise jövőjét illetően, Cruise, mint a film producerje, valószínűleg le lesz kötve a Leszámolás második felvonásának elkészítésével. Blunt és Liman azonban készen állnak, és csak arra várnak, hogy Cruise végre rájuk is szakítson időt. A rendező három évvel ezelőtt jelezte, hogy dolgozik a folytatás sztoriján, Blunt pedig az elmúlt években többször elmondta, hogy nyitott a második részre.

A rendező már három évvel ezelőtt jelezte, hogy nagyban dolgozik a folytatás sztoriján, és Blunt is többször beszélt arról az elmúlt években, hogy nyitott a második részre, de 2021-ben a világjárvány filmiparra gyakorolt hatása miatt óvatosan fogalmazott: „Meg akartuk csinálni. De őszintén szólva azt gondolom, hogy talán túl drága. Nem tudom, hogyan fogjuk megcsinálni. Azt hiszem, nehéz összeegyeztetni mindenkinek az időbeosztását. De szeretném. Doug Liman szeretné. Tom szeretné. Mindannyian szeretnénk megcsinálni. De azt hiszem, ameddig nem tisztázódik az, mi lesz a filmiparral…”

Forrás: IGN

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu