Walking Dead: Daryl Dixon: minden eddiginél félelmetesebb zombikra számíthatunk!

MOZI HÍREK – A The Walking Dead: Daryl Dixon executive producere bemutatta a spinoff új mutáns zombiváltozatait és az általuk jelentett új veszélyt.

 

 

Greg Nicotero, a The Walking Dead: Daryl Dixon executive producere újabb részleteket árult el az új Walker-változatokról, amelyeket Daryl franciaországi kalandja során láthatunk majd. A The Walking Dead eseményei után a spinoffban Darylt Franciaországban sodorja partra a víz, és próbálja összerakni, mi történt, és hogyan juthat haza Virginiába. Útközben Daryl találkozik majd savas zombiváltozatokkal, amelyek vére megégeti az emberek bőrét.

A TV Insiderrel beszélgetve Nicotero részletezte a The Walking Dead: Daryl Dixon savas zombiváltozatait, amelyeket „égetők” néven emlegetett.

Úgy tűnik, hogy ez az új zombitípus Franciaországban egy kiemelkedő változat lesz. Kétségkívül veszélyt jelent majd Darylre a sorozat során. Nézd meg, mit mondott Nicotero az alábbiakban:

„Ezek a zombik olyan mértékben mutálódtak, hogy ha megérintenek vagy megharapnak, vagy a vérük rád kerül, jelentősen megégetnek. Ez megváltoztatja az összes szabályt.”

Ahogy a The Walking Dead: Daryl Dixon előzeteséből kiderült, Daryl egyik első találkozása egy zombival Franciaországban egy savas változat lesz. Ez az új „égető” zombi meg fogja sebesíteni őt. Ugyanis nem szokott olyan Walkerekkel harcolni, akik harapás nélkül is képesek ártani neki. Nicotero azt is elmondta, hogy az „égető” megérintése is okozhat sérülést. Ez megmutatja, hogy mennyire veszélyes a zombi apokalipszis Franciaországban.

A The Walking Dead: Daryl Dixon a sorozat folytatásában más zombiváltozatokat is bemutathat. A franchise egy másik sorozatának, a The Walking Dead: World Beyond utójelenetében a gyors zombik egy másik változatát láthattuk Franciaországban.

Mivel a jelenet során utaltak arra, hogy Franciaország a zombivírus eredete, lehetséges, hogy az ország fogékonyabb a Walker-változatok felbukkanására.

Az új zombivariánsok mellett, amelyekkel Darylnek szembe kell néznie, a The Walking Dead: Daryl Dixon traileréből kiderül, hogy Daryl egy fiatal fiút, Laurent-et fogja vezetni az országban. Útjuk során kétségtelenül több „égetővel” is szembe kell majd nézniük. Később pedig egy „futó” is lelepleződhet. A sorozat úgy tűnik, hogy egy új fejezetet nyit a franchise-ban, ami sokkal veszélyesebb, mint bármi, ami eddig jött.

Forrás: TV Insider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu