PS Plus: újabb mészárlásra készül a Sony – több népszerű cím is távozik hamarosan!

A jó dolgok nem tartanak örökké, főleg, ha a PS Plus játékkatalógusáról van szó.

 

 

A Sony nyilvánosságra hozta a PS Plus Extra katalógusból a következő hónapban távozó játékokat. Amint azt a redditor NoLastNameForNow kiszúrta, nyolc játék van megjelölve, hogy szeptember 19-én távozik a PS Plusból, egy pedig augusztus 31-én. Szomorúan jelentjük be, hogy ez az utolsó esélyünk, hogy ingyen játszhassunk a hihetetlen Chicoryval. Ráadásul néhány más, remek játék is távozik.

A 2021. június 21-én megjelent indie RPG színes képi világának és imádnivaló animációinak köszönhetően mindenkinek a szívébe lopta magát, aki játszott vele.

A játékosoknak egy fekete-fehér világot kell kifesteniük, és színt kölcsönözniük a földnek, amerre csak járnak – ha ez szeszélyesen hangzik, az azért van, mert az is. A „tökéletes képi gyönyörként” jellemzett játék az elmúlt évtized egyik legjobb játéka, amely elhagyta a PS Plus-t.

A relaxáló tulajdonságai miatt dicsért rajongók azt ajánlják mindenkinek, aki még nem játszott a Chicoryval, hogy szerezze be ingyen, amíg még lehet: „Ha bárkinek szüksége van egy relaxáló játékra, 100%-ban ajánlom a Chicoryt. Ráadásul nagyon jó története van”.

Miközben a játékosok búcsút intenek a Chicory-nak, a PS Plus meleg öleléséből távozik mindkét Watch Dog-játék, a Deathloop, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands és még egy maroknyi más is. A távozó játékok teljes listáját alább láthatod:

 

  • Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
  • Watch Dogs
  • Watch Dogs 2
  • Death end re;Quest 2
  • Deathloop
  • Steep
  • Chicory: A Colourful Tale
  • Through the Darkest of Times
  • Nidhogg 2

 

Ha tudni szeretnéd, hogy pontosan mennyi ideig tart végigjátszani az egyes játékokat, egy kedves Redditor felsorolta a játékokat, zárójelben a fővonalbeli történet idejével. Néha a Reddit egy ijesztő hely, de időnként egy hős lép elénk a szükség órájában. (Lásd az alábbi linken.)

A legtöbb említett játék szeptember 19-én távozik. Egy kivétel azonban akad, a Steep állítólag augusztus 31-én távozik helyette. Még ha kicsit tovább is marad, nem sok időnk van arra, hogy befejezzük ezeket a játékokat, hacsak nem vagyunk olyan legendás speedrunnerek, mint az abszolút főnök, aki 10 perc alatt végzett a Baludr’s Gate 3-mal!

Bár az ilyen nagyszerű játékok elvesztése nehéz időszak, amin csak át kell törnünk magunkat, ott van a reménysugár, amely a PlayStation Pluson keresztül jelenleg ingyenesen letölthető 469 cím. Amikor egy ajtó bezárul…

Forrás: Reddit (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu