PlayStation Plus: jó néhány ingyenes játék várható még ebben a hónapban, nem is akármilyenek!

A PlayStation Plus 17 új ingyenes játékot jelentett be 2023 augusztusára, köztük néhány klasszikus eredeti PlayStation-címet.

 

 

A PlayStation Plus Essential előfizetőknek szánt ingyenes játékok nem szerepeltek valami fényesen, de az Extra és Premium előfizetőknek szánt friss játékcsomag igazi előrelépés.

Mielőtt belevetnénk magunkat, összefoglaljuk, hogy az előfizetők jelenleg mit szerezhetnek meg az Essential szint segítségével: PGA Tour 2K23, Dreams és Death’s Door. Azt mondanám, hogy ez egy elég jó felhozatal, különösen a hihetetlen Death’s Door, de nem lehet mindenkinek megfelelni.

Remélhetőleg az augusztusi Extra és Premium játékok kicsit népszerűbbek lesznek. Augusztus 15-én, kedden a PS Plus Extra előfizetők a következőket kapták: Moving Out 2, Destiny 2: The Witch Queen, Lost Judgment, Destroy All Humans 2: Reprobed, Two Point Hospital: Jumbo Edition, Source Of Madness, Cursed To Golf, Dreams, PJ Masks: Heroes Of The Night, Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures, Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition, Spellforce III Reforced és Midnight Fight Express. Ez azonban még nem minden.

Az Extra előfizetők augusztus 29-én, a játék megjelenésének napján letölthetik és játszhatják a hamarosan megjelenő retro-ihletésű RPG-t, a Sea Of Stars-t is!

Úgy tűnik, hogy ez lesz a 2023-as év egyik legjobb játéka, szóval semmiképpen ne hagyjátok ki.

Eközben a PlayStation Plus Premium előfizetők a következő klasszikusokhoz juthatnak hozzá. MediEvil: Resurrection, Ape Escape: On The Loose és Pursuit Force: Extreme Justice. Azt kell mondanom, hogy ez egy igazán erős játékcsokor. Főleg a MediEvil: Resurrection, amely szériához szép emlékeim fűződnek még a 90-es évekből.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu