Zack Snyder elárulta, milyen videojáték-filmet szeretne készíteni – egyetlen fontos feltétellel!

MOZI HÍREK – Zack Snyder kiemelte, hogy nyitott lenne saját videojáték-adaptációs film készítésére, azonban az eredeti játék teremtőjének van egy kikötése.

 

Zack Snyder, a rendező, nemrégiben jelezte, hogy szeretne belekóstolni egy Gears of War alapú film elkészítésébe, de az eredeti játék atyjának van egy alapelvárása. A Gears of War című videojáték-sorozat, amely 2006-ban indult, bestsellerek sorát hozta létre. Az élőszereplős változat készítési tervei már 2007-ben felmerültek, amikor a New Line Cinema először szerezte meg a filmes jogokat. A projekt később több tulajdonost is megjárt, legutóbb a Netflix kapcsán merült fel a témája, ahol idén Jon Spaihts, a Dűne forgatókönyvírója írja majd a szkriptet.

Egy friss IGN-interjú során Snyder elmondta, hogy élénken érdekli egy Gears of War vagy Halo című film megrendezése, annak ellenére, hogy a Halo már kapott egy tévésorozat adaptációt a Paramount+ platformon. Az információra Cliff Bleszinski, az eredeti Gears of War játék alkotója, Twitteren fejezte ki egyetértését, de csak azzal a kikötéssel, hogy a fő karaktert, Marcust, Dave Bautista alakítsa.

Bautista meggyőzése a szerepre nem tűnik nagy kihívásnak, mivel korábban is nyilvánosan kifejezte érdeklődését az irányítás iránt.

A legfrissebb nyilatkozatok alapján valószínű, hogy a Netflix hamarosan Snydert nevezi ki a Gears of War projekt felelősévé. Miután korábban exkluzív „first-look” megállapodást írt alá a streaming óriással, a Rebel Moon című film rendezője már többször is dicsérte a Netflixszel való együttműködést, amely szerinte nagy kreatív szabadságot enged neki.

A Netflix már elkezdte Snyder Star Wars-inspirált, Rebel Moon című filmjét és a feltörekvő Army of the Dead-franchise folytatását is tervezi vele, így a streaming szolgáltató egyértelműen bizalmat szavaz neki. Mivel Snyder és Bautista között már kialakult egy jó munkakapcsolat, természetes választásnak tűnik, hogy az egykori WWE és A galaxis őrzői sztárt válassza a főszerepre.

Ha a Netflix mégis Snydert bízza meg a Gears of War rendezésével, ez hatással lehet az Army of the Dead folytatásának, a Planet of the Deadnek a terveire. Snyder 2021-ben már közölte, hogy ez lesz a következő projektje a Rebel Moon után, de elképzelhető, hogy a Netflix előrébb sorolja a Gears of War-t. Mindenesetre, mivel már van egy lelkes rendező és egy potenciális főszereplő is, úgy tűnik, hogy a Netflixnek könnyebb dolga lesz a projekt megvalósításában, mint a korábbi próbálkozásoknál.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu