Kevin Costner nem hagyja annyiban: perre megy a Yellowstone miatt!

MOZI HÍREK – A Yellowstone a Paramount egyik legsikeresebb sorozata volt, amelyben Kevin Costner alakította a főszerepet. De most úgy tűnik, hogy a színész és a stúdió között komoly nézeteltérések vannak, és az ötödik évad után vége a sorozatnak. Costner nem hajlandó lemondani a szerepéről, és beperli a Paramountot, mert szerinte ők hibáztak.

 

A Yellowstone egy izgalmas dráma volt, amelyben Kevin Costner egy ranch tulajdonosát játszotta, aki megpróbálta megvédeni földjét és családját az ellenségeitől. A sorozat nagy népszerűségre tett szert, és öt évadot élt meg. De most úgy néz ki, hogy ennyi volt, és nem lesz folytatás. Ennek oka pedig Kevin Costner és a Paramount közötti konfliktus.

A színész ugyanis nem elégedett azzal, ahogy a stúdió kezelte a sorozatot. Costner szerint ő mindent megtett, hogy részt vegyen az ötödik évad forgatásán, de a Paramount nem volt hajlandó alkalmazkodni az időbeosztásához. Costner ugyanis egy másik nagyszabású projektet is készített, egy négyrészes filmet Horizon: An American Saga címmel, amely az ő álma volt.

A Paramount viszont azt állítja, hogy Costner túl sokat követelt, és nem volt elég elkötelezett a Yellowstone iránt. A stúdió szerint a sorozat készítője, Taylor Sheridan is túlterhelt volt, és nem tudta időben elkészíteni a forgatókönyveket. Sheridan pedig azt mondja, hogy a Paramount túl sok tartalmat akart tőle, és nem adott neki elég időt és pénzt.

A helyzet annyira elmérgesedett, hogy Costner beperelte a Paramountot. A színész azt állítja, hogy 12 millió dollárral tartoznak neki az ötödik évad második feléért, amelyet még nem forgattak le. Costner azt is mondta, hogy ő szívesen folytatta volna a sorozatot egy hatodik évaddal is, de a stúdió nem volt hajlandó megfelelően fizetni és tiszteletben tartani az elképzeléseit.

A per még nem dőlt el, de egyelőre úgy tűnik, hogy a Yellowstone véget ért. A Paramount ugyan tervez néhány spinoffot a sorozat alapján, de ezekben Costner nem fog szerepelni. A színész pedig továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy ő volt az igazi főszereplője a sorozatnak.

A Yellowstone eddigi részei a Skyshowtime-on tekintethetőek meg.

Forrás: Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu