Ne hagyd ki ezt az óriási lehetőséget: egy legendás fantasy stratégia/RPG játéksorozat egyik darabja MOST INGYEN elérhető, de nagyon sietned kell vele!

Kihagyhatatlan ajánlat bukkant fel az online játékvilágban! Szeptember 4, kora délutánig (MÁIG!) élő regisztrációval egy fantasztikus, idővel tesztelt stratégia/RPG játékot szerezhetsz be fillérek nélkül. Néhány kattintás és már tiéd is lehet ez a digitális kincs!

Soha nem elég az ingyenes játékokból, és a digitális áruházak, ahogyan azt mi is tudjuk, teljes mértékben egyetértenek ezzel a gondolattal. Egyikük, a Good Old Games, azaz a GoG, most ismét egy olyan átmeneti akcióval rukkolt elő, amelynek keretében nem szükséges egyetlen centet sem fizetned egy rendkívüli játékért. De mi is ez a játék? A neve: „King’s Bounty: The Legend,” és most kora délutánig egészen ingyen beszerezhető!

A folyamat roppant egyszerű: először is, győződj meg róla, hogy élő regisztrációval rendelkezel a GoG-nál. Ha megvan, csak ugorj a GoG giveaway oldalára, ahol néhány egyszerű kattintással hozzájuthatsz a játékhoz. A megszerzést követően a játék hozzáadódik a digitális könyvtáradhoz, és onnantól kezdve bármikor letölthető, telepíthető és játszható.

De mit is kell tudni magáról a King’s Bounty: The Legend-ről? Nos, ez a játék eredetileg 2008-ban debütált, és nem más, mint a már-már legendás King’s Bounty sorozat egy újabb epizódja. Idővel tesztelt és azóta is imádott, ez a játék egy lenyűgöző mix a stratégiai és szerepjátékok világából. Azok számára, akik olyan rajongói a Heroes of Might & Magic-sorozatnak, ezt a játékot szintén nagyon könnyű lesz megszeretni.

Egyedülálló játékmenet, látványos grafika és mélyreható narratíva várja a játékosokat, mindez egy olyan játékban, amely az évek során sem vesztett a népszerűségéből. És most, a GoG csapatának köszönhetően, ez a csodálatos játékélmény már a modern számítógépeken is zökkenőmentesen fut. Egyik fő céljuk ugyanis, hogy az idő által elfeledett klasszikusok is könnyen hozzáférhetőek legyenek a mai játékosgeneráció számára.

Szóval ne várj tovább! Egy kihagyhatatlan lehetőség áll előtted, hogy bővítsd a játékkollekciód egy igazi klasszikussal. Emlékezz, az akció csak szeptember 4-ig tart, szóval sietned kell, ha meg akarod szerezni ezt a fantasztikus játékot teljesen ingyen!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu