Xbox Game Pass: az első 2023 szeptemberi frissítés

Bár nincsen rengeteg játék, ami csatlakozna a redmondi cég szolgáltatásához, egy biztosan felkelti a közönség figyelmét.

 

Ahogy az szokás, a Microsoft közölte, hogy a nemrég dráguló Xbox Game Pass melyik címekkel bővít. Már elérhető a Gris (konzol – Xbox Series, Xbox One; PC, felhő), ami visszatérő cím, és a mai naptól Xbox Series-en, PC-n, illetve felhőn keresztül is elérhető lesz mindenkinek a Starfield, amiről a nap folyamán írtuk, hogy már most rengetegen játszanak vele. Szeptember 14-én érkezik a Solar Ash (konzol, PC, felhő), majd szeptember 19-én egy újabb friss megjelenésre készülhetünk, ugyanis akkor fog megérkezni a Lies of P (konzol, PC, felhő). Emlékeztetőképp a Microsoft ezeket a játékokat említette meg: Age of Empires IV: Anniversary Edition (konzol, felhő), Call of the Wild: The Angler, illetve Humankind (konzol, felhő).

DLC-k, frissítések esetében három címet említett meg a techóriás: a No Man’s Sky megkapta az Echoes frissítést, a Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island – The Quest of Guybrush a Monkey Island kollabbal lehet érdekes, és a Game Pass Ultimate előfizetők három hónapig ingyen megkapják a Minecraft Realms Plus előfizetést. Három Xbox Game Pass Quest van: ha megmászunk 30 métert a Human Fall Flatben, és Ultimate előfizetésünk van, 250 pontot kapunk; az Among Usszal való játékért öt pont jár, és naponta 50 pontot szerezhetünk, ha bármelyik Game Passos játékban egy achievementet szerzünk.

A szeptember 15-én távozó játékok: Amazing Cultivation Simulator (PC), Aragami 2 (konzol, PC, felhő), Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition (konzol, PC, felhő), DC League of Super-Pets: The Adventure of Krypto and Ace (konzol, PC, felhő), Fuga: Melodies of Steel (konzol, PC, felhő), Metal Hellsinger (konzol, PC, felhő), Sid Meier’s Civilization 6 (konzol, PC, felhő), Tainted Grail: Conquest (konzol, PC, felhő), illetve Train Sim World 3 (konzol, PC, felhő).

Szeptemberben új Xbox firmware is érkezik: közvetlenül Discordra streamelhetjük, amit játszunk, az új Rewards (jutalmak) fülön láthatjuk, hogy hol tartunk a játékokban, akár 60 másodperces hangfelvétellel jelenthetjük a moderátoroknak a szerintünk sértő tartalmakt, illetve új VRR-es (változó képfrissítési ráta) opciókat kapunk: „A VRR lehetővé teszi, hogy a TV vagy monitor dinamikusan beállítsa a képfrissítési sebességet a megtekintett tartalom képkockasebessége alapján, hogy játék közben zökkenőmentes, artefaktmentes élményt nyújtson. Ha azonban az Xbox Series-t szórakoztató élményekre használod, nem biztos, hogy mindig szeretnéd, ha a VRR be lenne kapcsolva. Mostantól kiválaszthatod, hogy miképp engedélyeznéd A VRR-t. Lépj az Általános > TV és megjelenítési beállítások > Videó menüpontra (General > TV & display options > Video), majd a VRR legördülő menüpontra. Kiválaszthatod, hogy a VRR mindig be legyen kapcsolva, csak játékok alatt fusson, vagy ki legyen kapcsolva,” írta a Microsoft.

Nem rossz.

Forrás: WCCFTech

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu