Mortal Kombat 1: legendás akciósztár-skint kap Johnny Cage – de miért éppen az övét?! [VIDEO]

A Mortal Kombat 1 bemutatja Jean-Claude Van Damme-ot Johnny Cage szerepében! Ezzel véget ér az évek óta tartó várakozás a legendás akciófilmszínészről mintázott külsőre.

 

 

Tegnap a Mortal Kombat 1 leleplezte a Jean-Claude Van Damme skinjét Johnny Cage számára. A döntést a többség örömmel fogadta. Azonban sokakat meglepett ez a bizonyos értelemben „pikáns” lépés…

Miközben a NetherRealm Studios folyamatosan jelenti be a Mortal Kombat 1 karaktereit, a játékosok még mindig nem sokat tudnak a játék skinjeiről. A Mortal Kombat 1 jelenleg csak három megerősített skin van: a Día de Muertos skin Sub-Zerónak, valamint a brazil funk kultúrán alapuló skin Tanyának.

A harmadik skin Johnny Cage-et Jean-Claude Van Damme-má változtatja majd, de a megjelenése eddig nem volt ismert.

Az MK1-ben mutatták meg az első felvételeket Jean-Claude Van Damme Johnny Cage-nek szánt skinjéről. Ed Boon megjelent a YouTube csatorna First We Feast’s Hot One című műsorában. A videó 5:52-nél láthatják a rajongók néhány másodpercig a Van Damme skint. Ezt az MK1 májusban jelentett be a Premium Edition részeként. Bár a skin csak rövid ideig jelenik meg, a játékosok láthatják Johnny Cage-et. A Bloodsport című filmben látható Van Damme-hoz hasonló külsőt visel. Az interjú során Ed Boon elárulta, hogy amikor az első Mortal Kombatot készítették, az volt az elképzelésük, hogy lesz egy „Van Damme: The Arcade Game.” Ám az együttműködés nem valósult meg. Ezúttal Boon szerint „telitalálatot értek el”, mert amellett, hogy Van Damme bőrként vesz részt a játékban, a színész a hangját is adja majd.

 

 

Mortal Kombat 1

 

 

A helyzet pikantériája, hogy annak idején Van Damme pont a másik legendás bunyós játék filmes adaptációjában, a Street Fighterben alakította a Cage-nek kb. megfelelő Guile-t. Azonban Cage szerepét soha korábban. Eddig hat másik színész alakította Cage-t. Az első filmben Linden Ashby volt és ő is volt a legemlékezetesebb. Szóval elég fura, hogy nem inkább az ő skinjét használták.

Sőt, állítólag az is felmerült már, hogy a majdani Mortal Kombat 2-ben Karl Urban lehetne Cage…

Jean-Claude Van Damme megjelenése a Mortal Kombat 1-ben hosszú várakozásnak vet véget. Érdekes módon három híres akciófilmes nevet hoz össze egy franchise-ban. Van Damme skinként jelenik meg. A játékosok emlékezhetnek arra, hogy Sylvester Stallone John Rambóként tűnt fel a Mortal Kombat 11-ben. Ugyanabban a játékban, ahol Arnold Schwarzenegger a Terminátor szerepében tűnt fel. Az MK1 esetében a játékosok arra várnak, hogy milyen meglepetéseket tartogat a játék hosszú távon a karakterek és a skinek tekintetében.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu