Mortal Kombat 1: itt az új trailer – visszatér egy legendás karakter! [VIDEO]

A Mortal Kombat 1 új trailere az EVO 2023 alkalmából megjelent. Egy klasszikus karakter visszatérését mutatja be a sorozat múltjának más harcosai mellett.

 

 

Az egyik legkeresettebb klasszikus karaktert végre megerősítették a Mortal Kombat 1 játékoslistáján. Egy új trailerben Reptile visszatérését mutatják be a sorozat múltjának más harcosai mellett. A régóta futó verekedős franchise sok rajongója már nagyon várta ezt a bejelentést. A fejlesztő NetherRealm Studios és a sorozat készítője, Ed Boon a közösségi médiában nemrég utalt Reptile visszatérésére.

A franchise egyik legikonikusabb karaktere, a pikkelyes bőrű harcos Reptile az 1992-es Mortal Kombat eredeti változatában debütált titkos bossként.

Az első megjelenés óta Reptile a sorozat egyik főszereplőjévé vált. Az alakváltó harcos több mint egy tucat Mortal Kombat-játékban tűnt fel. Valószínű, hogy a játékosok többet fognak megtudni Reptile új képességeiről az elkövetkező hetekben.

Reptile visszatérését megerősítette a Mortal Kombat 1 új „Banished” trailere, amely az EVO 2023-on jelent meg. A trailer a címéhez hűen bemutatja a játékbeli harcosok trióját, akiket látszólag száműztek a közösségükből. Reptile mellett, akit a társadalmából az emberi alakot felvenni képes képessége miatt kitaszítottak, a trailer a Netherrealm démonára, Ashrah-ra, és a Chaosrealm papjára, Havikra helyezi a hangsúlyt. A félelmetes harcosok eme triójának meglepetésszerű csatlakozása az MK1 induló listájához biztosan kellemes meglepetésként fogja érni a franchise régi rajongóit.

A trailer azt is megmutatta, hogy nem Ashrah lesz az egyetlen Netherrealm démon, aki megjelenik a Mortal Kombat 1-ben: az alakváltó bérgyilkosnő, Sareena „Kameo harcosként” jelenik meg Havik mellett, hogy segítsen egy különösen brutális verekedésben.

Az eddig felfedett MK1 karakterekhez hasonlóan az új harcosok mindegyike drasztikusan megváltozott háttértörténettel rendelkezik a Liu Kang tűzisten által létrehozott, átalakított világban. Ez különösen nyilvánvaló Reptile esetében. Hiszen a hagyományosan gonosz harcos az új trailerben látszólag a jó erők oldalán dolgozik.

Az MK1 szeptember 19-i megjelenési dátuma egyre közelebb kúszik. A fejlesztő NetherRealm Studios szépen adagolja az új karakter felfedését. Mivel a játék előrendelői bétája már csak hetekre van, nem kell már sokáig várni arra, hogy a franchise rajongói végre saját maguk is belekóstolhassanak a véres, brutális akcióba.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu