Az időmágus visszatér: a Mortal Kombat 1-ben is felbukkan Geras [VIDEO]

A Mortal Kombat 11-es debütálása után Geras ismét játszható karakter lesz a NetherRealm Studios verekedős játékában.

 

Egy rövid történeti összefoglalót illik ide passzolni Gerasról. Ő tehát az előző Mortal Kombatban bukkant fel, és ott ő védte az idő homokóráját. A Mortal Kombat 1 nevében eléggé idióta (a Battlefield 1 esetében ennél hülyébb ötlet volt, mert ott a franchise első része Battlefield 1942 néven jelent meg), de talán ez is utal arra, hogy az új részben az idővonalakkal kapcsolatos sztoria számíthatunk. Ő meg azért bukkan fel, hogy mindent és mindenkit helyre (tisztába?) rakjon.

A videó láttán mintha megőrizte volna képességét: ideiglenesen le tudja fagyasztani ellenfelét, így az nyitott lesz egy támadásra (vagy egy kombó kezdetére), és a mozdulatainak jelentős része az időhöz köthető, de van néhány olyan is, ami a homokhoz kapcsolódik. (A Prince of Persia: Sands of Time kismiska ahhoz képest, amit Geras előad…) Természetesen befejező mozdulattal is rendelkezik, amit már leírni is kissé felkavaró. Geras az ellenfelének arcát egy homokvihar élébe teszi, és csontig ledarálja a legyőzött karakter képét.

A NetherRealm Studios nemrég megerősítette, hogy JK Simmons Omni-Man szerepét a Mortal Kombat 1-ben is betölti. A játékban vendégszereplőként felbukkan Homelander (The Boys), illetve Peacemaker (Suicide Squad) is. Ők is a Kombat Pack DLC részei lesznek, ahogy Ermac, Quan Chi, Shang Tsung, továbbá Takeda is, ugyanis mostanában már nincs olyan, hogy egy verekedős játékot teljes egészében, mindennemű DLC-zés nélkül adjanak ki. Érthető, hogy a megjelenés utáni támogatást akarják ezzel erőltetni a fejlesztők és a kiadók, de azért hozzá kell tenni, hogy a Mortal Kombat sem ilyen volt harminc éve, a kezdetek során: megjelent, és akkor nem jött hozzá utólag X, Y karakter.

A Mortal Kombat 1 augusztus 18-a és 21-e között tartja a zárt bétát az előrendelőknek, mielőtt megjelenne a játék szeptember 19-én PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Denuvo…) és Nintendo Switch-re.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu