Friss hírek a Démonok között 4 kapcsán: Mit hoz a jövő Az apáca 2 stáblistája után?

MOZI HÍREK – Michael Chaves, a Démonok között franchise rendezője érdekes betekintést nyújt a negyedik rész fejleményeibe, miután az Apáca 2 stáblistája után feltűnt egy jelenet, ami Ed és Lorraine Warren visszatérését sejteti. Figyelem, az alábbiakban spoilerek következnek az Az apáca 2 kapcsán!

 

Michael Chaves, a Démonok között 4 sorozat rendezője új információkkal szolgált a franchise következő epizódjáról, a The Conjuring 4-ről. A The Nun 2 stáblista utáni jelenetről van szó, amely a Warren házaspár visszatérését vetítették előre.

Chaves, aki korábban a lazán kapcsolódó A gyászoló asszony átka és a Démonok között 3 – Az ördög kényszerített című filmeket is rendezte, ismét csatlakozik a James Wan által producált sorozathoz a 2018-as sikerű spinoff, Az apáca 2 folytatásában. A második részben ismét felbukkannak Taissa Farmiga, mint Irene nővér és Bonnie Aarons, mint Valak, aki egy sor gyilkosságot követ el papok és apácák ellen, miközben egy fontos ereklyét keres Európa-szerte.

Az Az apáca 2 premierje alkalmából a SlashFilm megkereste Michael Chavest, hogy beszéljen a film stáblista utáni jelenetéről és annak kapcsolatáról a tervezett Démonok között 4. epizóddal. A rendező elárulta, hogy a negyedik rész forgatókönyvének megírása még folyamatban van, de izgatottan várja az alkotás elkészültét és egy „nagyszerű finálét” ígér.

Az Az apáca 2 stáblista utáni jelenetében Patrick Wilson és Vera Farmiga visszatérnek, mint Ed és Lorraine Warren, amikor egy sürgős telefonhívást kapnak Gordon atyától, akit Steve Coulter alakít. A lányuk, Judy veszi fel a telefont és tájékoztatja szüleit, hogy vészhelyzet miatt hívják őket, bár a hívás pontos indokát nem fedik fel.

A közönség első reakciója alapján azt gondolhatnák, hogy a jelenet egy flashback, amely előkészíti a Warren házaspár következő ördögűző műveletét. Az éles szemű nézők azonban észrevehetik, hogy Judy karakterét most Sterling Jerins alakítja, ami megerősíti, hogy a jelenet a Démonok között sorozatban már bemutatott ördögűzés után játszódik.

Az Az apáca 2 zárójelenete tehát látszólag csak egy laza felvezető a Démonok között 4 számára, de ugyanakkor nyitva hagyja az ajtót arra nézve, hogy a Warren házaspár milyen esettel találkozik legközelebb. A jelenet sürgősségét is hangsúlyozza, ami előrevetíti, hogy a következő epizód komolyabb téttel bír majd. Tekintettel arra, hogy a Démonok között 4 az utolsó fővonalbeli része lesz a franchise-nak, izgalmas lesz megtudni, milyen fordulatot vesz majd a Warren házaspár sorsa.

Forrás: SlashFilm

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu