A Gotham Knights végre megérkezhet erre a népszerű konzolra?!

A Gotham Knights nem érhető el az előző generációs konzolokon, de friss információk szerint a Nintendo Switch-re is megjelenhet.

 

 

A Nintendo Switch-re is megérkezhet a tavalyi Gotham Knights portja! Ugyanis a játék mostanra megkapta a rendszerre vonatkozó besorolást. A játék hivatalosan 2022 októberében jelent meg a jelenlegi generációs konzolokra és PC-re. Ám a megjelenését ellentmondások tarkították.

Mivel a PS5 és az Xbox Series X számos címe támogatja a 60 FPS-es játékmenetet, a Gotham Knights azzal váltott ki visszatetszést, mert a konzolokon 30 FPS-re volt korlátozva.

Néhány felhasználó arra is panaszkodott, hogy a GK felhasználói felülete az ingyenesen játszható mobiljátékokhoz hasonlít. Úgy tűnik, a játékosoknak számos más problémájuk is volt a játékkal. Ettől függetlenül úgy tűnik, a Nintendo Switch-tulajdonosok a jövőben maguk is eldönthetik, tetszik-e nekik a játék.

A Nintendo Life beszámolója szerint a Gotham Knights megkapta a Nintendo Switch minősítését. Így a közeljövőben megjelenhet a rendszerre. A jelentés rámutatott, hogy a Gotham Knights ESRB-besorolásában a PS5, az Xbox Series X és a PC mellett már a Switch is szerepel platformként. A Nintendo Life azt is megemlítette, hogy Szingapúrban megjelent a GK Switch verziójának besorolása. Így hamarosan hivatalos bejelentésre kerülhet sor. Az érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy a GK az erőszak, a vér és az erős erőszak miatt Teen besorolást kapott. A játékosok pedig az ESRB hivatalos weboldalán megnézhetik a teljes összefoglalót.

A Gotham Knights vegyes kritikákat kapott a megjelenésekor, a PS5-ös verzió 67 pontot kapott a Metacriticen. A felhasználói pontszáma mindössze 4,9. Érdekes lesz tehát látni, hogyan fut a GK a Switch-en, amikor megjelenik. Különösen annak fényében, hogy az előző generációs konzolokon nem érhető el.

Egy nemrégiben kiszivárgott információ szerint a Nintendo még ebben a hónapban új Direct bemutatót tart, így a Gotham Knights portját ezen az eseményen jelenthetik be.

Néhány jelentős harmadik féltől származó játék Switch-változata pozitív visszhangot kapott, amikor megjelent. A The Witcher 3: Wild Hunt, a Doom Eternal és a The Elder Scrolls 5: Skyrim a Nintendo Switch leglátványosabb portjai közé tartozik. A rajongók olyan címekkel is játszhatnak, mint az Alien: Isolation és a Hellblade: Senua’s Sacrifice. A viszonylag gyengébb kritikai fogadtatás ellenére tehát a Gotham Knights lehet a legújabb játék, amely a lenyűgöző portok gyűjteményébe kerülhet.

Forrás: ESRB (a Nintendo Life-on keresztül)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu