Feláldozhatók: a producerek szerint folytatódhat a franchise, de csak egy feltétellel!

MOZI HÍREK – Kevin King-Templeton és Les Weldon producerek elárulták, hogy a Feláldozhatók 5 és további folytatások lehetségesek. Ám kizárólag akkor, ha egy feltétel teljesül.

 

 

A Feláldozhatók 4 (bocsánat, Feláldozh4tók – Expend4bles…) producerei egy interjúban kitértek az ötödik rész és további folytatások lehetőségére. Elárulták, hogy csak egy feltételnek kell teljesülnie. A Scott Waugh rendezésében készült legújabb folytatásban Sylvester Stallone és Jason Statham visszatérnek, hogy még több régi vágású akciózást rendezzenek. Míg az új filmben Stallone utoljára játssza majd Barney Rosst, addig Statham Lee Christmas szerepét úgy tűnik, hogy a franchise új főszereplője lesz.

A negyedik film bemutatója előtt Kevin King-Templeton és Les Weldon producerek a Daily Expressnek elárulták, hogy a franchise a legújabb film után is folytatódhat. A producerek szerint addig készítik a filmeket, „amíg van rá igény”. Nézd meg King-Templeton kommentárját alább:

„Semmi sincs kizárva. Nem tudjuk. Minden a rajongókról szól.”

 

Folytatódjon egyáltalán a Feláldozhatók franchise?

 

A Feláldozhatók-filmek egyike sem volt igazán a kritikusok kedvence. Ám az első kettő elég népszerűnek bizonyult a közönség körében. A filmek az elmúlt 40 év legjobb és legikonikusabb akciófilmes sztárjaiból álló szereplőgárdával büszkélkedhettek. Ráadásul rengeteg véres akciójelenetet is tartogattak.

A harmadik rész azonban, annak ellenére, hogy az eddigi legimpozánsabb szereplőgárdát vonultatta fel, jelentős csalódás volt, mivel a PG-13-as besorolás miatt a franchise sikerének egyik kulcseleme megszűnt.

Ez a film hozta a legalacsonyabb bevételeket a csapatból. Valószínűleg a gyenge fogadtatás miatt tartott ilyen sokáig a negyedik film elindítása. Bár a harmadik film azt sugallta, hogy talán az lenne a legjobb, ha a franchise-t nyugalomba helyeznék. Ám nem kizárt, hogy az R-besorolású Feláldozhatók 4 ismét új életet lehel bele.

Egyelőre nem tudni, hogy az új film hogyan fog teljesíteni a kasszáknál. A szereplőgárdája önmagában is izgalmassá teszi a további folytatásokat. A franchise olyan veteránjai mellett, mint Statham, Dolph Lundgren és Randy Couture, a közelgő folytatásban új karaktereket is bemutatnak. Őket többek között 50 Cent, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais és Andy Garcia alakítja. Azt még nem tudni, hogyan fogadják majd ezeket az új karaktereket. Ám az ötödik rész már most is egy lenyűgöző, új és régi vérből álló névsorral rendelkezik, amely továbbviszi a dolgokat.

Forrás: Daily Express

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu