Jön a Feláldozhatók 4 és megint elképesztő szereposztással – egy szexi sztár is lesz benne!

MOZI HÍREK – Új részletek derültek ki a Feláldozhatók-sorozat következő részével kapcsolatban, többek között több szereplő visszatérése is megerősítést nyert, valamint néhány új szereplő is csatlakozott a franchise-hoz. Nemrég Sylvester Stallone elárulta, hogy a filmsorozat következő fejezetének forgatása októberben kezdődik. Ez megerősítette Randy Couture korábbi kijelentéseit, miszerint a The Expendables 4 forgatása ősszel kezdődik.

 

Most a Lionsgate hivatalosan is bejelentette a készülő filmet. A stúdió újra összeáll a Millennium Mediával, hogy ismét egyesítsék a világ legjobb akciósztárjait egy teljesen új filmben. Az előző részekből visszatér Stallone, Couture, Jason Statham és Dolph Lundgren, akik Barney Ross, Toll Road, Lee Christmas és Gunner Jensen szerepében térnek vissza. Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox és Tony Jaa szintén új szerepekben csatlakozik a franchise-hoz a folytatásban.

„Nagyon örülünk, hogy a Millennium Media barátainkkal együttműködve készíthetjük el A feláldozhatók franchise következő részét” – mondta Jason Constantine, a Lionsgate Motion Picture Group felvásárlási és koprodukciós részlegének elnöke. „Nagyon szórakoztató összehozni ezeket a sztárokat egy kíméletlen akciófilmben. Az új film emeli a tétet, és az eddigi legnagyobb, legdurvább kaland lesz.”

Jeffrey Greenstein, a Millennium Media elnöke hozzátette: „A feláldozhatók visszatérnek, és nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy a Lionsgate-tel, amely a franchise kezdete óta velünk van, együtt hozhatjuk a mozivászonra ezt a sztárokkal teletűzdelt, akciódús filmet. A frissesség és a szórakozás érdekében izgalmas új sztárokkal egészítettük ki a veteránokat; a popcorn-szerű szórakozás garantált.”

Az Feláldozhatók új részének producerei Jason Statham, Kevin King Templeton és Les Weldon Yariv Lerner, Jeffrey Greenstein és Jonathan Yunger a Millennium Media megbízásából. A Millennium Media részéről Avi Lerner, Boaz Davidson és Trevor Short, valamint Christa Campbell és Lati Grobman a Campbell Grobman Films nevében. Társproducer Abby Mills. A Lionsgate részéről Eda Kowan és Jonah Leach felügyeli a filmet. Scott Waugh rendezi a filmet Spenser Cohen forgatókönyve alapján, amelyet Max Adams és John Joseph Connolly átdolgozott.

Forrás: Lionsgate

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu