A Marvel’s Spider-Man 2 egyik leglenyűgözőbb aspektusát készül továbbfejleszteni a harmadik rész!

A Marvel’s Spider-Man 2 majdnem kétszer akkora, mint elődje. A harmadik rész pedig szintén duplázni készül…

 

 

Az Insomniac bebizonyította, hogy technikai varázsló, amikor olyan current-gen bravúrokat ér el, amilyeneket eddig kevés más fejlesztő tudott igazán. Így amikor a Marvel’s Spider-Man 2-ből meglepő módon többet mutattak a csütörtöki State of Play során, egyáltalán nem volt riasztó, hogy a folytatás ilyen elképesztőnek tűnik. Grafikailag ott van, ahol a current-gen minőségnek vitathatatlanul lennie kellene. Ami ennél is lenyűgözőbb, az a Marvel’s Spider-Man 2 szinte azonnali betöltési ideje a PS5-ön. Valamint az, ahogyan az Insomniac ezt kihasználta a nagyobb nyitott világban való gördülékeny közlekedésre.

A Marvel’s Spider-Man 2-nek talán nem kellett volna megnyitnia New York City térképének korábban elérhetetlen részeit a játékosok előtt, de így lehetővé válik mindaz az új trükk, amit mindkét Pókember a navigációs arzenáljában tartogat.

Ez már önmagában is izgalmas lehet. Hiszen így a városi üldözések sokkal izgalmasabbak és magával ragadóbbak lehetnek, ami tagadhatatlanul csábító, tekintve, hogy a Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesben milyen szórakoztató volt üldözni a Rinót a város utcáin keresztül. Az Insomniacnak egy harmadik játékban sem kellene szükségét éreznie annak, hogy a környezetet durván megváltoztassa, ahol a nulláról kezdeni értelmetlen lenne.

 

A Marvel’s Spider-Man 2 nyílt világa majdnem megduplázódott

 

A Marvel’s Spider-Man 2 nyílt világa nemrég kapott egy informatív bemutatót. Az Insomniac elárulta, hogy mennyivel lesz nagyobb a térkép a játékban. A mérete „majdnem kétszerese” az eredeti játékénak, és meg kell érteni, hogy mennyire telítettek tartalommal és tevékenységekkel ezek az új területek, hogy meghatározzuk, mennyire hatásosak felfedezői értelemben.

A Marvel’s Spider-Man 2 hálószárnyas átkelése és a gyors utazás már most is magával ragadónak és zökkenőmentesnek tűnik a felfedezés.

Nehéz megjósolni, hogy az Insomniac mit tehetne azért, hogy a világot még dinamikusabbá vagy tartalmasabbá tegye. Ám a könnyű válasz abban rejlik, hogy New York Cityből mennyi minden nem áll még a játékosok rendelkezésére.

 

New York City további elágazása természetesnek tűnik a Marvel’s Spider-Man 3 számára

 

A Marvel’s Spider-Man 2 New York-i új kerületei és nevezetességei organikusak. Ezek olyan helyszínek, amelyeket ezúttal a két Pókember főszereplő lakik. Kilenc hónappal a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales eseményei után Peter például néhai nagynénje queensi házában lakik. Miles pedig a Brooklyn Visions Academyre jár, míg Coney Island fontos terület, mint Peter, Miles, Mary Jane és Harry szórakoztató lógási helye.

Még ha jelenleg aligha van is ok arra, hogy Peter és Miles története tovább feszegesse New York szigeti kerületeinek határait, az Insomniac számára mindig ott a lehetőség, hogy egyszerűen csak azt mondja, hogy egy NPC vagy érdekesség olyan helyen lakik, ahol a játékosok még nem jártak.

Ez lenne a legegyszerűbb módja annak, hogy az Insomniac kiterjessze a nyílt világot. Méghozzá anélkül, hogy fel kellene adnia azt, amit most a Marvel’s Spider-Man alapjaira épített, és amilyen gyorsan egy ekkora térképen való átkelés amúgy is gyors lenne. Lehetséges, hogy New York Cityn kívüli helyszíneket is lehetne választani. De egy Marvel’s Spider-Man 3-nak valószínűleg hihetetlen ok kellene ahhoz, hogy a játékosok elszakadjanak a magával ragadó betondzsungeltől.

Forrás: GamingIntel

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu