Lena Headey várva várt új sci-fi sorozata végre premierdátumot kapott!

MOZI HÍREK – A Trónok harca sztárja, Lena Headey új sci-fi sorozata, a Beacon 23, a Silo könyvek szerzőjétől már premierdátumot kapott. (Miután korábban törölték…)

 

 

A Trónok harca sztárja, Lena Headey új sorozatának, a Beacon 23-nak már megvan a bemutató dátuma. A szinkronszerepeken kívül Headey nemrég tért vissza a televíziózáshoz az HBO minisorozatában, A Fehér Ház vízszerelőiben (White House Plumbers) játszott szerepével. A széria a Watergate-botrány szatirikus feldolgozását kínálta. A következő projektjében azonban az ötszörös Emmy-jelölt visszatér a sci-fi műfajhoz egy érdekes előzményekkel büszkélkedő drámával.

A Beacon 23, Headey következő projektje november 12-én, vasárnap debütál az MGM+-on. A sorozat Hugh Howey bestseller regényén alapul, aki a Silo című Apple TV+ dráma alapjául szolgáló könyveket is írta.

A TVLine szerint az adaptációt eredetileg a Spectrum Originals és az AMC Networks vette fel, de az MGM+-hoz került, miután mind a Spectrum, mind az AMC visszavett az eredeti programozásból.

 

Mire számíthatunk a Beacon 23-tól?

 

A történet két ember útját követi, akiknek a sorsa összefonódik, miután az ismert univerzum végén együtt találják magukat. Headey karaktere, Aster rejtélyes módon találkozik egy magányos jelzőfényőrrel (akit a Hazatérés színésze, Stephan James alakít) az űr legsötétebb zugaiban.

Szellemi csatát vívnak, miután James karaktere megkérdőjelezi, hogy Aster barát vagy egy félelmetes ellenség, akinek rejtett szándékai vannak.

A kamera mögött a The Walking Deadből ismert Glen Mazzara és Joy Blake. Ők korábban a The Residenten dolgoztak. Mint showrunnerek és executive producerek vesznek részt a munkában. A sorozatot Zak Penn készítette, aki a Free Guy és a Ready Player One társszerzője. A főbb szerepekben Daniel Malik, Cyrus Faird, Sydney Ozerov-Meyer, Hannah Melissa Scott és Tara Rosling látható.

A Beacon 23 hosszú utat tett meg a debütálásig. Eredetileg 2020-ban rendelték meg, és most, miután az egyik platform törölte, majd egy másikra költözött, a sci-fi sorozat végre a közönség elé kerül. Ez idő alatt debütált a Siló adaptációja is, amely nagy port kavart. Headey legújabb projektje is hasonló hullámzást élhet meg.

Forrás: TVLine

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu