Sokkal jobban hasonlít majd Keanu Reeves saját magára a Phantom Liberty-ben, mint az alap Cyberpunk 2077-ben a 2.0-ás frissítésének köszönhetően [VIDEO]

Bár még nem próbáltam ki a Phantom Liberty-t, de a netre már felkerültek képek a Cyberpunk 2077-ről, amelyen látszik, hogy a játékban Johnny Silverhand karakterét egy új, érettebb designnal láthatjuk. A digitális Keanu Reeves most sokkal idősebbnek és karakteresebbnek tűnik, mintha tényleg az igazi színészt látnánk, nem pedig csak egy makettjét.

 

Azon tűnődtem, hogy az új patch miatt Johnny miért néz ki egy kicsit vadabbul, de a különbség igazán akkor válik szembeötlővé, amikor Johnny leveszi a nagy pilóta napszemüvegét, különösen, ha összehasonlítjuk a két verziót, ahogyan azt a Twitteren SynthPotato is tette.

Sokak szerint az eredeti modell úgy nézett ki, mint egy jól elkészített RPG karakter, amely Keanu másolata, most viszont sokkal életszerűbb és karakteresebb. Főleg amiett, mert Johnny szemkörnyékének textúrája lett átdolgozva – az arcán látható ráncok és a szeme alatti sötét karikák miatt most sokkal érettebbnek tűnik. Johnny Silverhand mintha elfelejtette volna sminkelni magát és 10 évvel öregebbnek néz ki, de persze a hölgyek esélyesen még így is elolvadnak tőle, de a John Wick fanok is elégedetten csettinthetnek.

Egy másik jelenetben, a YouTuber Lacry által készített 2077-es játékvideóból is láthatjuk, hogy a korábbi változatban milyen volt a „sima” Keanu. Bizonyos megvilágítások mellett a sima Keanu még mindig jól néz ki. Összességében úgy gondolom, hogy ez a változás üdvözítő.

Ha ránézünk az új Johnny képére és összehasonlítjuk egy másik képernyőképpel a játékból, amelyen a „sima” Johnny látható, akkor mindkét jelenet ugyanabból a részből származik, bár a YouTube tömörítése nem tesz jót a „sima” Johnny képének. Mindenesetre egyértelműen látható a részletesség növekedése.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu