The Legend of Heroes: Trails Through Daybreak: megvan végre a legendás JRPG-sorozat legújabb részének megjelenése!

A NIS America bejelentette, hogy a The Legend of Heroes: Trails through Daybreak 2024 nyarán jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re.

 

A Trails through Daybreak a Trails-sorozat új szereplőit követi Calvard régiójában. Egy rövid háborút követően a térség a gazdasági fellendülés időszakát éli. A főszereplő egy Van Arkride nevű spriggan. Egyfajta szabadúszóként és zsoldosként különféle megbízásokat vállal el nyomozóként, tárgyalóként és néha fejvadászként.

Egy nap egyedi felkérést kap, amely végül olyan útra vezeti, amely örökre megváltoztatja az ő és Calvard sorsát. A Daybreak a Trails hagyományos, fordulóalapú harcrendszerének továbbfejlesztését is tartalmazza, amely mostantól a valós idejű és a fordulóalapú harc keveréke, az úgynevezett Action Time Battle rendszer.

Van egy új Alignment rendszer is, amely megváltoztatja a történet kibontakozását. Van döntései és tettei a Törvény, a Káosz és minden a kettő közötti tartományok közé eshetnek. Ezek hatással vannak arra, hogy ki szövetkezik Van-nal vagy ki ellene, milyen befolyása van Calvardban, valamint arra, hogy milyen munkák és párbeszédlehetőségek állnak rendelkezésre.

Emellett a kiadó NISA 2024 elején a The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel 3. és 4. részét is elhozza PS5-re. A játékok már elérhetőek PC-n, PS4-en és Nintendo Switch-en.

A The Legend of Heroes: Trails through Daybreak a Trails-sorozat új saga, amely a The Legend of Heroes: Trails into Reverie idei nemzetközi megjelenését követi. Az események az Erebonian-ív befejezésében csúcsosodtak ki, amely magában foglalja a Cold Steel-sagát, a Crossbell-duológiát és az Ég-trilógiát.

A Trails through Daybreak Japánban Kuro no Kiseki néven ismert, és 2021 szeptemberében jelent meg. A folytatás, a Kuro no Kiseki 2: Crimson Sin 2022 szeptemberében jelent meg Japánban. A folytatás lokalizációját még nem jelentették be.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu