Forza Motorsport: minden pálya ingyenes lesz a megjelenés után!

A megjelenés utáni tartalmak feltűnés nélkül fognak bejutni a Turn 10 Studios játékának karrier módjába.

 

Az új Forza Motorsport, ami a bejelentése óta elkoptatta a 8-as számot a nevéből, nemsokára meg fog jelenni. Sokkal részletesebb fizika, gyors, gépileg meghajtott mesterséges intelligencia, RPG-szerű mechanizmusok… és a fejlesztők nem feledkeznek meg arról sem, hogy tartalmilag a megjelenés után is bővítgessék a Forza Motorsportot. Ebben a tekintetben a cél egyértelmű: nem akarják megosztani a játékostábort, ami érthető, hiszen nincs annál rosszabb, amikor egy pálya valakinek megvan, másnak meg nincs, ő így kimarad a buliból.

Chris Esaki, a Forza Motorsport kreatív igazgatója így nyilatkozott az IGN-nek: „Tehát amikor ez az új tartalom eljut a játékba, nem csak arról van szó, hogy „Ó, itt van egy csomó autó, és nem tudjuk, mit kezdjünk velük; érezd jól magad velük”, ahogyan a múltban tettük. Az új autók királyak, menjetek a szabad játékba, menjetek a többjátékos módba, és szórakozzatok velük, nem igaz?  Most már lehetőségünk van arra, hogy ezzel az agilisabb technológiai alapokkal, amelyekkel rendelkezünk, betegyünk egy autót vagy egy pályát a játékba, és ezt gyorsan, az élmény minden felületére kiterjesszük. Tehát egy autó bejut a játékba, már ott van, ahol megfelelő lenne. Egy új karrier módban van, ami korábban nem volt ott, az első napon. Vagy egy teljesen új eseményben, ami korábban egyáltalán nem létezett. Ugyanez a helyzet a pályákkal, és ez a tartalom elkezd változni és fejlődni, így mindig frissnek tűnik, amikor új tartalom jelenik meg a játékban.

Ha az első napon játszottál vele, 30 vagy 60 nappal később már más lesz. Egy év múlva valószínűleg egyáltalán nem úgy fog kinézni, mint az első napi tartalom. Így a játék egész felületén a frissesség érzése uralkodik. Természetesen nem akarjuk megosztani a Forza Motorsport közösségét, különösen a többjátékos módvan. Szóval az összes pálya most a belátható jövőben mind ingyenesen érkezik a játékhoz, szóval ezeket mindenki élvezni fogja,” mondta Esaki.

Korrekt hozzáállás. A Forza Motorsport október 10-én jelenik meg Xbox Series-re és PC-re, de a Game Passon is ott lesz.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu