Vajon mi vár a Feláldozhatók-sorozatra a 4. rész után? A rendező nyilatkozott!

MOZI HÍREK – Miután Sylvester Stallone ténylegesen kiszállt a Feláldozhatók (Expendables) franchise-ból, Scott Waugh rendező végiggondolja, mi lehet most az ő szerepe.

 

 

A Feláldozh4tók (Expend4bles) rendezője, Scott Waugh elmagyarázta Sylvester Stallone jövőjét a franchise-ban. A Feláldozhatók (Expendables) franchise-t részben Stallone találta ki. Az első film rendezője és főszereplője egyaránt ő volt. A sorozat második és harmadik részében is nagy szerepet kapott. Ám a most megjelent negyedik filmben kisebb szerepet vállalt, és átadta a reflektorfényt Jason Stathamnek.

Waugh most tisztázta Stallone jövőjét a franchise-ban, miután átadta a stafétát Stathamnek a legutóbbi Feláldozhatók-moziban.

A Moviefone-nak nyilatkozva Waugh megemlítette, hogy ez az átmenet „izgalmas”. Stallone esetében a rendező elismerte, hogy „olyan helyen van az életében, ahol az idő szuper fontos számára”. Nézd meg a teljes idézetet Waugh-tól alább:

„Szerintem izgalmas az ötlet, hogy Stallone ezt átadja [a stafétát] Stathamnek. Stallone még mindig lenyűgöz, a fizikai képességei a korában. Még mindig hihetetlen számomra. Én 53 éves vagyok és tönkrementem, ő meg valahogy a hetvenes évei végén van, és még mindig képes rá. De azt hiszem, Sly életének egy olyan szakaszában van, amikor az idő szuper fontos számára. Egy Feláldozhatók film teljes forgatása rengeteg időt vesz el tőle, és én ezt teljes mértékben tiszteletben tartom. Jason velem egyidős, és még mindig izgatottan várja, hogy folyamatosan sokat dolgozzon. Szóval ez egy természetes passz volt. Azt kell mondanom, hogy szerintem Sly még nem tűnt el a márkából. Szerintem Sly mindig is a része lesz. Ő a ‘The Expendables’ elindítója és az eredeti rendező. Szóval szerintem új vér és a régi megfér együtt.”

 

Hogyan néz ki a Feláldozhatók jövője?

 

Waugh találóan foglalja össze, hogy milyen lesz a franchise a legutóbbi film után. A csapat másképp néz ki, mint a franchise 2010-es bemutatkozásakor. Az első két filmben például Bruce Willis mellett Stallone, Statham és a csapat többi tagja is szerepelt. Willis, aki azóta visszavonult a színészkedéstől, miután afáziát diagnosztizáltak nála, nem szerepel a Feláldozh4tókban. Ahogy más korábbi szereplők, például Harrison Ford sem.

Ezzel a változtatással és a Stathamre való átállással a Feláldozh4tók szereplőgárdája valóban keveri az „új vért a régiekkel” azáltal, hogy az olyan tapasztalt sztárokat, mint Stallone, fiatalabb arcokkal hódít.

A főszereplőtől eltekintve a franchise jövője talán mégsem olyan biztos, mint ahogy Waugh sugallja. Az új rész a sorozat legrosszabb kritikáit kapta. A Rotten Tomatoes-on mindössze 15%-ot ért el. A helyzetet tovább rontja, hogy a mozipénztáraknál is nagyot bukott. Az amerikai jegypénztáraknál mindössze 8,3 millió dolláros bevételt produkált. Ez jóval alulmúlta az amúgy is alacsony előrejelzéseket. Ezért az Expendables 5 lehetősége meglehetősen valószínűtlennek tűnik.

A Feláldozhatók-sorozat már túl van a kritikai kudarcon. Ám egy ilyen anyagi bukást lehet, hogy a franchise képtelen lesz legyőzni. Kevin King-Templeton és Les Weldon producerek elmondták, hogy a rajongók támogatásával lehetséges egy újabb folytatás. Azonban egyelőre semmi sincs megerősítve. Ilyen negatív teljesítmány és kritikák mellett úgy tűnik, hogy Waugh-nak nem Stallone részvételét kellene megkérdőjeleznie a franchise-ban. Hanem azt, hogy a franchise egyáltalán folytatódik-e a Feláldozh4tók után…

Forrás: Moviefone

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu