Miért volt Glenn halála annyira ellentmondásos a The Walking Dead-ben?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Jordan Wagner sürgősségi orvos elemezte Glenn brutális haláljelenetét a The Walking Dead 7. évadában, elmagyarázva, hogyan hat egy ilyen fejsérülés a testre.

 

 

A sürgősségi orvos megvizsgálta Glenn-nek a The Walking Dead 7. évadában történt haláljelenetét. Részletesen elemezte a brutális baseballütős támadás különböző elemeinek orvosi következményeit. A The Walking Dead tavaly ért véget, a sorozat 11 évada alatt számtalan karakter halt meg. A Steven Yeun által alakított Glenn halála a 7. évadban azonban a sorozat egyik legbrutálisabb halála maradt.

A Doctor ER által a YouTube-on megosztott friss videóban Jordan Wagner sürgősségi orvos reagál Glenn Walking Dead haláljelenetére.

Dr. Wagner lebontja Negan (Jeffrey Dean Morgan) Glenn koponyáját ért kegyetlen baseballütős támadásának különböző fázisait, érdekes kontextusba helyezve, hogy a trauma korábbi szakaszait hogyan kezelnék egy kórházban. Az igencsak explicit és brutális részleteket a cikkvégi videóban találjátok. (Vigyázat, felkavaró részletek!)

 

Miért volt annyira ellentmondásos Glenn halála a The Walking Dead-ben?

 

Mire a The Walking Dead 7. évada megjelent, a sorozatot figyelemmel kísérő közönség már számos főszereplő halálát megtapasztalhatta. Többek között Lori (Sarah Wayne Callies), Andrea (Laurie Holden) és Hershel (Scott Wilson) is elbúcsúzott a szériától. A sorozat akkor sem fogta vissza magát, amikor a tényleges karakterhalálok véres részletességgel történő bemutatásáról volt szó.

Glenn halála a The Walking Dead 7. évadában azonban más volt, és különösen ellentmondásosnak bizonyult. Kezdjük azzal, hogy Yeun Glennje szeretett karakter volt. A kezdetektől fogva része volt a sorozatnak, naiv tinédzserből Maggie (Lauren Cohan) hozzáértő zombiölő férjévé fejlődött.

Bár a halála valószínűleg már önmagában is a közönség némi visszatetszését váltotta volna ki, a gyilkosság jellege volt az, ami igazán problémásnak bizonyult.

Glenn halála egyesek számára kegyetlennek és túlzónak tűnt. Még inkább, mint bármely más Walking Dead-karakter halála. Pillanatokkal azután történt, hogy Negan megölte Abrahamot (Michael Cudlitz). Vagyis váratlanul érte a nézőket, de emellett minden elképzelhető véres részletet megmutatott. Rendkívül sokkoló nézni, amikor egy ember fejét egy baseballütővel zúzzák darabokra. A kritikák, amelyek szerint a TWD túlságosan a puszta sokkhatásra hajt, Glenn halála után hirtelen sokkal jogosabbnak tűntek. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy ez nem sokkal a hírhedt Glenn-halál színlelése után történt a 6. évadban.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu