Törölték ezt a Netflix-sorozatot, erre ez lett a legnépszerűbb a szolgáltatásban!

MOZI HÍREK – Ha Netflix-előfizető vagy, akkor nagy valószínűséggel előfizetésed időtartama alatt már törölték valamelyik kedvenc sorozatodat. A streamernek némileg rossz híre van arról, hogy idő előtt töröltet olyan sorozatokat, amelyekben sokkal több kilométer volt. Legutóbb a Szexoktatás című nagy sikerű sorozatot dobták ki, amelynek negyedik és egyben utolsó évadát adták le.

 

A Szexoktatás premierje még 2019-ben volt, és a kritikusok is elismerően nyilatkoztak róla. A Moordale középiskolában játszódó sorozat középpontjában eredetileg Otis állt, akinek az anyukája történetesen szexuálterapeuta. Hogy javítsa társadalmi megítélését az iskolában, Otis úgy döntött, hogy mindazt, amit tud, felhasználja egy földalatti szexklinika létrehozására, és így kezdődött a kalandunk ezekkel a karakterekkel. A negyedik évad előtt tudtuk, hogy ez lesz az utolsó évad, és ez úgy hangzik, mintha a Netflix és a showrunner Laurie Nunn közös döntése lett volna, méghozzá egy korai döntés.

Nunn kifejtette: „A fejemben mindig is úgy éreztem, hogy örökkön-örökké írhatnám ezeket a karaktereket. Fájdalmas volt elengedni őket, és azt hiszem, ezt még mindig feldolgozom. De ez nagyon organikusan történt: amikor a negyedik évad írói szobáját csináltuk, nem azt tűztük ki célul, hogy ez lesz az utolsó sorozat.”

Nunn így folytatta: „Nem volt könnyű döntés, de ahogy az új évad témái és történetei kikristályosodtak, világossá vált, hogy ez volt a megfelelő időpont a befejezésre.” Ez azért érdekes, mert sok rajongó pont az ellenkezőjét érzi. Az utolsó évadot a leggyengébbnek nyilvánították, rengeteg néző szerint több időre lett volna szükség ahhoz, hogy a történet kibontakozzon, és bizonyos karakterek megkapják a megérdemelt lezárást.

Ezt szem előtt tartva, és ezekből a nézettségi adatokból ítélve úgy tűnik, hogy mind a Netflix, mind Nunn talán egy kicsit túl korán vetett véget a dolgoknak. A Deadline beszámolója szerint a Szexuális nevelés utolsó évada a Netflix idei évének eddigi legnézettebb sorozata az Egyesült Királyságban. Itt a premiert hárommillióan nézték, a második epizódra pedig 2,5 millióan kapcsoltak. Ezzel megelőzte a korábbi éllovast, az At Home With The Furyt, amelynek augusztusban 2,6 millió nézője volt.

Forrás: Gaming Bible

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu