GTA 6 kiszivárgás: lenyűgöző részletek a következő részből!

A 2022-es Grand Theft Auto VI kiszivárgása mélyebb vizsgálatot igényelt, melyből rengeteg fontos részletet sikerült kideríteni, melyeket eddig talán nem vettünk észre. Egy Reddit-felhasználó megosztotta ezeket velünk.

 

A legutóbbi kiszivárgás után számos információ vált ismertté a Rockstar Games közelgő címéről. A játékosok Vice Citybe való visszatérését megerősítő adatokon túl számos apró, eddig észrevétlen részlet is napvilágra került.

Egy Reddit-felhasználó, Denso95, két részletes listát készített a kiszivárgott adatokból. Ezek között számos izgalmas újításról is olvashatunk: többek között masszázsszalonok, bingótermek, bevásárlóközpontok, szállodák és ambróziafarmok is helyet kapnak a játékban. Az állítólag sokkal nagyobb térkép rengeteg új tevékenységet ígér.

A játékban újfajta lopakodó rendszert is sejtetnek. A Grand Theft Auto sorozat híres a lövöldözős akcióiról, de a kiszivárgott információk szerint új eszközök, mint kulcsok és zárfeltörők, valamint beszélgetések lehallgatásának lehetősége is lesz. Továbbá Jason, az egyik főszereplő egy speciális képességgel is bírni fog, melynek segítségével „megjelölheti” a környezetében található értékes tárgyakat.

Ezen képességekkel a rablások sokkal életszerűbbé válnak: a rendőrök nem azonnal érkeznek majd a helyszínre. Különösen, ha a város Wi-Fi hotspotjainak közelében vagyunk, a rendőrség érkezése még tovább késlekedhet.

Összefoglalva, több mint 80 különféle részlet került napvilágra, melyek között olyan különlegességek is vannak, mint hogy a játékosok a nadrágjukban marhahúst tárolhatnak, vagy hogy oroszlánok és tigrisek is felbukkanhatnak.

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu