Túl „woke”-nak érzed a Disney készülő Hófehérkéjét? A Daily Wire meglepő megoldást talált! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Daily Wire közzétette saját élőszereplős Hófehérke filmjük előzetesét, amely Brett Cooper konzervatív YouTuber főszereplésével készül…

 

 

A Daily Wire válaszolt a Hófehérke-ellenes felhívásokra. A konzervatív médiavállalat teasert tett közzé a Grimm testvérek meséjének élőszereplős változatához. Ez a Hófehérke és a gonosz királynő (Snow White and the Evil Queen) címet viseli. Mindez azt követően történt, hogy hónapok óta viták övezik a Walt Disney stúdió közelgő Hófehérke és a hét törpe című élőszereplős filmjét. A kritikusok szerint a remake túlságosan eltávolodik az eredeti történettől.

A Hófehérke és a gonosz királynő lesz a Daily Wire nemrég indított gyermekszórakoztató platformjának, a Bentkey-nek az első egész estés produkciója.

A filmet a színésznőből lett konzervatív politikai kommentátor és YouTuber Brett Cooper vezeti. A tervek szerint 2024-ben kerül a mozikba, akárcsak a Disney-mozi. Mielőtt 2022-ben elindította volna a Daily Wire The Comments Section című sorozatát, Cooper szerepelt a Paramount Network 2018-as, rövid életű Heathers című sorozatában. Valamint kisebb szerepeket kapott különböző sorozatokban és filmekben. Arról egyelőre nincs hír, hogy ki fogja alakítani filmbeli ellenfelét.

A Deadline szerint a Daily Wire társalapítója, Jeremy Boreing ma jelentette be a közelgő filmet.

„Ez a történet egy hercegnőről és egy hercegről szól, a szépségről és a hiúságról, a szerelemről és annak erejéről, hogy a halálból az életbe emeljen minket. Egy ősi tündérmese saját adaptációja”.

Cooper megosztotta izgatottságát a közelgő filmben való szereplés miatt:

„Nagyon örülök, hogy a következő generáció számára is életre kelthetjük ezt az ikonikus történetet. Hófehérke olyan gyönyörű karakter, és megtiszteltetés számomra, hogy őt játszhatom. Mint a legjobb tündérmesék, ez is egy olyan történet, amely időtlen értékeket tartalmaz, mint a szeretet, a barátság és a kedvesség, és alig várom, hogy megoszthassam ezeket.”

A Bentkey, amely 18 különböző gyermekműsort kínál, már elérhető asztali számítógépen, iOS-en, Androidon, AppleTV-n, Rokun és FireTV-n. A Hófehérke és a gonosz királynő premierje a tervek szerint 2024-ben lesz.

 

A Daily Wire társalapítóját felháborította a Disney készülő Hófehérkéje

 

Boreing kihasználta a Hófehérke és a gonosz királynő leleplezését, hogy beszéljen arról a másik közelgő élőszereplős Hófehérke-filmről:

„Ahelyett, hogy az időtlen igazságról mesélne, amiről az ősi tündérmesék szóltak, a Disney új ‘Hófehérkéje’ egy bocsánatkérés a múltjukért, és a gyerekeket a jelen népszerű, de pusztító hazugságainak teszi ki” – mondta.

Boreing sokak közé tartozik, akik a készülő filmet szidják. Zegler megjegyzései, miszerint az eredeti 1937-es film „rendkívül elavult, amikor a nők hatalmi szerepkörben való szerepvállalásáról szóló elképzelésekről van szó”, nem találtak kedvező fogadtatásra a kritikusok körében. A West Side Story színésznője azt is elmondta, hogy a film nem annyira szerelmi történet, hanem Hófehérke „belső utazása körül forog, amelyen végigmegy, hogy megtalálja igazi önmagát”. Ezek a megjegyzések, valamint az, hogy egy latin színésznő kapta a főszerepet, és a hét törpét különböző fajú, méretű és nemű emberekkel cserélték le, oda vezetett, hogy egyesek „woke”-nak bélyegezték a filmet.

Forrás: Deadline, THR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu