Xbox Game Pass: már hat új játékot is bejelentettek idén novemberre, íme a lista!

Az Xbox Game Pass-előfizetők már most hat day one-játékra számíthatnak 2023 novemberében, és még több várható!

 

 

A korábbi megjelenési dátum bejelentéseknek köszönhetően az Xbox Game Pass előfizetők már most hat játékra számíthatnak 2023 novemberében. A Game Pass előfizetők nemrég kaptak tájékoztatást a Microsoft 2023 októberének második felére vonatkozó terveiről. Így a 2023 novemberére vonatkozó hivatalos bejelentés még néhány hétig várat magára.

Az Xbox Game Pass az elmúlt hónapokban hihetetlenül nagy lendületet vett, a szolgáltatásba rendszeresen érkeznek kritikusok által elismert játékok a kasszasikerek első napi megjelenései mellett.

Jelen állás szerint 2023 novemberében legalább hat day one-játék érkezik a Game Passra. Így a rajongóknak bőven van mire várniuk a következő hónapban.

A 2023. novemberi új Xbox Game Pass-játékok között szerepel a PlateUp és a Thirsty Suitors november 2-án. A Football Manager 2024 november 6-án. A Dungeons 4 és a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name november 9-én. Végezetül a Persona 5 Tactica pedig november 17-én.

 

Új Xbox Game Pass-játékok 2023 novemberében:

  • PlateUp – november 2.
  • Thirsty Suitors – november 2.
  • Football Manager 2024 – november 6.
  • Dungeons 4 – november 9.
  • Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name – november 9.
  • Persona 5 Tactica – november 17.

 

Ezek közül a két játék közül valószínűleg a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name és a Persona 5 Tactica fogja a legnagyobb érdeklődést kiváltani. Mindkettő a Sega játéka. A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name a korábban Yakuza néven ismert franchise legújabb darabja. Ismét az eredeti főszereplőre, Kazuma Kiryura koncentrál.

A Like a Dragon játékok közül több is elérhető volt már korábban az Xbox Game Passon, de ez az első alkalom, hogy a fő sorozat egyik játéka már az első napon bekerül a szolgáltatásba.

A Persona 5 Tactica pedig a Persona 5 taktikára épülő spin-offja. A rossz hír azok számára, akiknek be kell pótolniuk a Persona 5-öt, mielőtt beleugranak a Tacticába, az, hogy a Persona 5 október végén valóban elhagyja a Game Pass-t. A Persona 5 egy abszolút masszív játék. Így nem valószínű, hogy az előfizetőknek lesz elég idejük befejezni, ha ma kezdik. De legalább 20%-os kedvezménnyel szerezhetik be, amíg még elérhető a szolgáltatáson.

A rajongók az itt felsoroltakon túl még több új Xbox Game Pass játékra számíthatnak 2023 novemberére, de a további információkhoz meg kell várniuk a Microsoft hivatalos bejelentését.

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu